Şehirdeki Değişim: Kahramanmaraş'ta Gerçekleşen Projeler

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan ile şehirdeki projeleri değerlendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2023 18:43
Şehirdeki Değişim: Kahramanmaraş'ta Gerçekleşen Projeler

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ı ağırlayarak, şehirde yürütülen projeleri değerlendirdi. Koordinasyon toplantısında, Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan ve diğer katılımcılara, mikrobölgeleme ve planlama süreçleri, kentsel tasarım projeleri, ticari ve sanayi dönüşüm alanları ile altyapı yatırımları gibi konular hakkında bilgi verdi.

sehirde-surdurulen-ve-planlanan-calismalar-degerlendirildi.jpg

Toplantının açılışında konuşan Başkan Güngör, “AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Çiğdem Karaaslan’ı, önceki dönem Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci, milletvekillerimiz, il başkanımız, ilgili oda ve sivil toplum kuruluşlarımızla bir araya getirerek, şehrimizdeki son gelişmeleri paylaştık. Depremin ardından gerçekleştirilen projeleri değerlendirdik. Sayın Çiğdem Karaaslan’a, şehrimize gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyor, toplantımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.