Kahramanmaraş Meydanında Siyonizme Lanet: Filistin'de Adalet Arayışı

Soykırıma Hayır, Filistin'e Kahramanmaraş'ta Destek! Zulmün karşısında susmak namussuzluktur. İsrail'in soykırımını kınıyor, insanlık adına adalet için mücadele ediyoruz.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2023 18:40
Kahramanmaraş Meydanında Siyonizme Lanet: Filistin'de Adalet Arayışı

Eğitim-Bir Sen ve Memur-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Çetin, Soyinist İsrail'in gerçekleştirdiği soykırımı şiddetle kınadıklarını belirterek, "Zulmün olduğu yerde tarafsızlık namussuzluktur" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yanındaki Milli İrade Meydanı'nda gerçekleştirilen "Soykırıma Hayır, Filistin'e Destek, Siyonizm'e Lanet" temalı mitinge, çok sayıda Kahramanmaraşlı vatandaş destek verdi. Burada basın açıklaması yapan Eğitim-Bir Sen ve Memur-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Çetin, insanlık onurunu korumak ve dünyadaki tüm vicdan sahibi insanlara "zulmün ateşi insanlığı kuşatıyor" uyarısında bulunmak amacıyla meydanlarda olduklarını ifade etti.

Çetin, şunları ekledi: "Bugün, Siyonist İsrail'in gerçekleştirdiği soykırımı lanetlemek ve Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için bir aradayız. Aynı anda Ankara'da düzenlenen büyük mitingde Siyonist katliamı lanetleyerek tüm Türkiye'den sesimizi duyuruyoruz. 'Zulmün olduğu yerde tarafsızlık namussuzluktur' diyerek Siyonizm'e karşı onurlu bir şekilde direnen kardeşlerimize destek olmak ve kutlu direnişi selamlamak için buradayız. Dünyanın dört bir yanında insanlık onurunu korumak için buradayız.

kahramanmaras-egitim-birsen-memursen-mehmet-cetin-siyonizme-lanet-filistinde-adalet-arayisi-001.jpg

Bugün, Filistin'de mazlumların kanıyla beslenen bir rejim var. O şebekeye kimileri devlet diyor. Hayır, İsrail bir devlet değildir. İsrail, emperyalizm tarafından kurulmuş ve desteklenen bir terör örgütüdür. İsrail, bütün dünyaya kötülük yayan, soykırımcı bir organizasyondur. Bu rejime karşı direnen bir avuç insan, bugün, bütün dünyanın onurunu tutmaya çalışan o halk katlediliyor. İnsanlık nerede? Onur nerede? Bugün Filistin'de can pazarı kurulmuş. Gazze'de çocuklar ölüyor! Gazze'de kadınlar ölüyor! Gazze'de ihtiyarlar ölüyor! Gazze'de insanlık ölüyor! Kan üzerine yükselmiş Batı Medeniyeti katille aynı safta. Ey insanlık, neredesin?

Siyonistlerin söylediklerine bakın, nasıl bir kötülükle karşı karşıya olduğumuzu daha iyi anlarsınız. İsrail savunma bakanı çıkıyor, Filistinliler hakkında, 'onlar insan değil, hayvanlarla savaşıyoruz' diyor. Kötülüğün görüntüsü Netanyahu 'Gazze'yi dümdüz edeceğiz' diyor. Sözde sağlık bakanı, 'hastanelere başvuran Filistinlileri tedavi etmeyeceğiz' diyor. Hatta 'hastanede yatan Filistinliler infaz edilebilir' diyerek kutsal bir mesleği terör aracına dönüştürüyor.

Ancak adaletle yoğrulmuş insanlık ayakta kalır. Biz postallarıyla adaleti ezenlerin değil, Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Biz, Filistin’in haklı davasının yanındayız. Çünkü biz insanız. Ve insanlık, adaleti tutup kaldıracak, zalimden hesap soracak. Onun için zulümden korkmayacağız. Kahrolsun İsrail, kahrolsun İsrail'i destekleyen emperyalizm. Yaşasın adalet, yaşasın insanlık, yaşasın özgür Filistin."

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.