MESS'in Altın Hediyesi: Deprem Bölgesinde Başarılı Öğrencilerine Özel Ödüller!

MESS, depremzedelerin mesleki eğitimine destek veriyor! 11 ilde metal alanında başarı gösteren öğrencilere altın ödül. Geleceğe umutla bakmalarına katkı sağlıyoruz.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2024 12:13
MESS'in Altın Hediyesi: Deprem Bölgesinde Başarılı Öğrencilerine Özel Ödüller!

MESS, 6 Şubat 2023'teki depremlerin etkilediği 11 ildeki mesleki ve teknik liselerin metal alanında eğitim gören başarılı öğrencilere altın ödüller verdi. Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası, depremden etkilenen bölgelerdeki gençlerin eğitim ve gelişimine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

MESS tarafından yapılan açıklamaya göre, MESS Eğitim Vakfı (MEV) ve Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ile işbirliği yapılarak deprem bölgesindeki mesleki ve teknik liselerde metal alanında eğitim gören başarılı öğrencilere altın hediye edildi.

MESS Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, büyük felaketin yaşandığı bölgede eğitimlerine devam eden başarılı mesleki ve teknik lise öğrencilerini ödüllendirmeye karar verdiklerini belirtti. Akkol, "MESS Eğitim Vakfımız ile birlikte, bu yıl olduğu gibi gelecek yıllarda da başarılı gençlere destek olmaya ve onları ödüllendirmeye devam edeceğiz. Böylesine zor şartlarda dahi umutlarına sarılan gençlerimizin yanında olmaktan gurur duyuyoruz" dedi.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

İmtiyaz sahibi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.