Hepsiburada ve TÜRKONFED İşbirliğiyle Deprem Bölgesindeki İşletmelere Destek

Hepsiburada ve TÜRKONFED, deprem bölgesindeki işletmelere destek amacıyla işbirliği yapıyor. Ticaretin canlanması için birlikte çözümler üretiyorlar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ocak 2024 23:27
Hepsiburada ve TÜRKONFED İşbirliğiyle Deprem Bölgesindeki İşletmelere Destek

Hepsiburada ve TÜRKONFED, deprem bölgesinde ticareti canlandırmak amacıyla işbirliği yapma kararı aldı.

Hepsiburada CEO'su Nilhan Onal Gökçetekin, yaptığı açıklamada, "Umuyoruz ki TÜRKONFED ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği, bölgenin ekonomik olarak kalkındırılmasında önemli bir adım olacak" dedi.

Hepsiburada ve Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen işletmelere destek olmak amacıyla özel bir protokol imzaladı.

Hepsiburada Üst Yöneticisi Nilhan Onal Gökçetekin ve TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez tarafından imzalanan protokol, deprem bölgesinin kalkınmasını hedefliyor.

TÜRKONFED ile yapılan işbirliği, deprem bölgesinde faaliyet gösteren işletmelere çeşitli fırsatlar sunarak bölgesel kalkınmaya destek olmayı amaçlıyor.

Gökçetekin, TÜRKONFED ile gerçekleştirdikleri işbirliği sayesinde ticari, teknolojik ve lojistik kabiliyetleriyle bölgedeki KOBİ'lerin, esnafın ve işletmelerin yanında olduklarını belirtti.

Hepsiburada, mart ayında başlattığı "Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü" programı ile deprem bölgesinde uzun vadeli destek sağlamayı ve bölgede refahın tesisine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Gökçetekin, program kapsamında bölgedeki KOBİ ve esnafın Hepsiburada üzerinden ulaşık 3 milyar liralık ticaret hacmine ulaştığını ifade etti.

Sönmez, TÜRKONFED olarak bölgedeki işletmelerin yeniden ayağa kalkması için çaba harcadıklarını ve KOBİ'lerin dijitalleşme ve yeşil dönüşüm çağına uyum yeteneklerini geliştirmeye devam ettiklerini söyledi. Ayrıca, Hepsiburada ile yapılan işbirliğinin işletmelere kıymetli destekler sağlayacağına inandığını belirtti.

Protokol kapsamında, TÜRKONFED üyelerine öncelikli destek hattı, Hepsiburada üzerinden gerçekleştirilecek satışlarda komisyon indirimi ve bakiye desteği gibi avantajlar sunulacak. İşletmelere ayrıca Hepsiburada İş Ortağım Akademi platformu aracılığıyla ücretsiz e-ticaret eğitimleri verilecek ve e-fatura kontörü ücretsiz olarak sağlanacak.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.