Kahramanmaraş'ta Onikişubat Belediyesi, Hasta ve Yakınlarına Moral Oldu

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, önemli projeleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ağustos 2023 18:22
Kahramanmaraş'ta Onikişubat Belediyesi, Hasta ve Yakınlarına Moral Oldu

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörük Selim Ek Hizmet Binası ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde tedavi gören vatandaşları ve refakatçilerini ziyaret ederek moral sağladı.

Hanefi Mahçiçek başkanlığındaki Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, aile ve kadın odaklı farkındalık yaratmayı amaçlayan projeleri kısa sürede hayata geçirerek dikkat çekiyor.

Bu projelerin bir parçası olarak, hastaların moral bulması için gerçekleştirilen ziyaretler de yer alıyor.

Onikişubat Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nün yönlendirmesiyle Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörük Selim Ek Hizmet Binası ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde yatan hastaları ve refakatçilerini ziyaret etti.

whatsapp-image-2023-08-09-at-17-18-49-1.jpegwhatsapp-image-2023-08-09-at-17-18-49-1.jpeg

Başkan Mahçiçek'in önderliğinde gerçekleşen bu çalışmalarla, kadınların takdirini kazanan Onikişubat Belediyesi, aile değerlerini korumayı hedefleyen projeleriyle ön plana çıkıyor.

Hastanelerde yapılan ziyaretlerde hastalara moral verilerek Başkan Mahçiçek'in selamı iletiliyor ve acil şifalar dileğinde bulunuluyor.

Ayrıca, hastalara özel olarak hazırlanan şifa ve hijyen paketleri de hediye ediliyor.

Onikişubat Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Amacımız, vatandaşlarımızın yalnız olmadıklarını hissettirmektir. Rabbim dermansız dert vermesin. Hasta olan ve tedavi gören vatandaşlarımıza Cenab-ı Hakk’tan şifa, vatandaşlarımızın sağlığı için fedakarca çalışan tüm sağlık çalışanlarına kolaylıklar diliyorum." ifadeleriyle projenin amacı ve anlamı vurgulanmıştır. Hasta ve hasta yakınları da yapılan bu nazik ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sunmuşlardır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.