Hanefi Mahçiçek; İlk Kıvılcımı Kahramanmaraş’tan Atılan Ak Parti’miz 22 Yaşında

Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti'nin 22. kuruluş yıldönümü vesilesiyle tebrik mesajı yayımladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ağustos 2023 17:45
Hanefi Mahçiçek; İlk Kıvılcımı Kahramanmaraş’tan Atılan Ak Parti’miz 22 Yaşında

Kahramanmaraş'ın Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti'nin 22. kuruluş yıldönümü vesilesiyle yayımladığı tebrik mesajında, "Erdemliler Hareketi olan AK Parti'nin temellerinin, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Kahramanmaraş'ta atılmış olmasının mutluluğunu ve onurunu bir madalya gibi göğsümde taşıyorum.

Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yürüttüğümüz Türkiye'ye hizmet mücadelemizin 22. yılını kutluyorum. Birlikte, samimi bir gayretle, Türkiye'nin geleceğini inşa etmeye devam edeceğiz" dedi.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti'nin 22. kuruluş yıldönümü vesilesiyle yayımladığı tebrik mesajında, 14 Ağustos 2001'den itibaren Türkiye'nin artık eskisi gibi olmayacağı, yeni ve tarihi bir dönemin başlangıcının gerçekleştiğini ve bu olayın siyasi tarihin dönüm noktası olduğunu belirtti.

Başkan Mahçiçek ayrıca, AK Parti'nin temellerinin atıldığı Kahramanmaraş'ın bu önemli dönemin başlangıcında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yol arkadaşlığının başladığını vurguladı.

O dönemde yaşananları şahitlik etmenin gururunu ve onurunu ömür boyu taşıyacağını ifade etti.

Mahçiçek, AK Parti'nin Türk demokrasi tarihinde önemli bir dönemin başlangıcını temsil eden 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulduğunu ve bu hareketin lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ülkeye ve millete hizmet amacıyla yola çıktığını vurguladı.

Partinin halka ve millete hizmet etme amacıyla kurulduğunu belirten Mahçiçek, AK Parti'nin milletle büyüdüğünü ve Türk siyasi hayatına değer kattığını belirtti.

Başkan Mahçiçek, AK Parti'nin Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştirdiği icraatlarla ülkede benzersiz bir başarı hikayesi yazdığını, bu başarının ekonomi, demokrasi anlayışı ve hür ruhuyla Türkiye'yi gelişmiş ülkeler arasında yerine getirdiğini ifade etti. Başkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti'nin hizmet mücadelesini sürdüreceğini ve milletin desteğiyle Türkiye'nin hedeflerine ulaşacağına olan inancını dile getirdi.

Mahçiçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde AK Parti'nin Türkiye'yi ekonomik olarak güçlendirdiğini, demokrasi anlayışını yaygınlaştırdığını ve milletin inançlarına saygı gösterdiğini vurguladı. AK Parti'nin terörle mücadele ve kalkınma çabalarını öne çıkartan Mahçiçek, milletin desteğinin bu hedeflere ulaşmada en büyük güç olduğunu ifade etti. Gelecekte de aynı azim ve inançla milletin hizmetinde olacaklarını belirtti.

Başkan Mahçiçek, partinin kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a minnettarlığını ifade etti. Mesajını, partinin 22. kuruluş yıl dönümünün teşkilatlara ve destekçilere hayırlar getirmesini dileyerek sonlandırdı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.