Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer'in 30 Ağustos Mesajı

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı anma mesajı yayımladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ağustos 2023 21:45
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer'in 30 Ağustos Mesajı

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı anma mesajında şu ifadeleri kullandı:

ZAFERLERLE DOLU TARİH:

Vali Ünlüer, tarihin hiçbir döneminde esarete boyun eğmeyen ve zaferlerle dolu maziye sahip Aziz Milletimizin ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğindeki kahraman ordumuzun kazandığı 30 Ağustos Zaferi'nin 101. yıl dönümünü kutlamanın mutluluk ve heyecanını yaşadıklarını belirtti.

BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ'NİN ANLAMI:

Mesajında, 30 Ağustos Zaferi'nin eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu bir zafer olduğunu vurgulayan Vali Ünlüer, bu zaferin, tarihin derinliklerine gömülmek istenen bir milletin küllerinden doğuşunu simgelediğini ifade etti.

BÜYÜK TAARRUZ'UN ÖNEMİ:

Aziz milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla güçlenerek Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile işgalci güçlere karşı dik durduğunu ve vatanını koruduğunu belirten Vali Ünlüer, bu zaferin tüm mazlum halklara örnek olduğunu vurguladı.

ECDADIN MİRASI:

Ecdadın ödediği bedellerle kazanılan bu vatanı gelecek nesillere taşımanın önemine değinen Vali Ünlüer, milletin mücadele azminin Cumhuriyet'in en büyük güvencesi olduğunu ifade etti.

GELECEĞE UMUTLA BAKIŞ:

Vali Ünlüer, 30 Ağustos'un ilham veren ruhunun günümüzde de millete istikamet çizdiğini söyledi. Türkiye'nin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma hedefini sürdüreceğini belirten Vali Ünlüer, Türkiye'nin büyük hamlelerle geleceğe güvenle ilerlediğini vurguladı.

ŞEHİTLERE RAHMET VE GAZİLERE ŞÜKRAN:

Vali Ünlüer, mesajının sonunda Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, vatanın korunmasında canını feda eden şehitleri ve gazileri rahmet, minnet ve şükranla andığını ifade etti.

İlgili Haberler
Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.