Kahramanmaraş'ta Deprem Sonrası 5 Bin Araç Hurdaya Döndü!

Kahramanmaraş'ta depremde hurdaya dönen 5 bin araç için destek bekleniyor. Mağduriyetin giderilmesi önem arz ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ağustos 2023 16:33

Kahramanmaraş'ta deprem sonrası hurdaya dönen 5 bin araca destek çağrısı yapılıyor. Yardım bekleyen araç sahipleri mağduriyetlerine çözüm arıyor.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ASRIN FELAKETİ SONRASI 5 BİN ARAÇ KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Kahramanmaraş, 6 Şubat depremleriyle büyük bir felakete tanıklık etti. Bu depremler sonucunda yaklaşık 5 bin araç kullanılamaz hale geldi. Kentte meydana gelen depremler, insanların hayatını, evini ve araçlarını kaybetmesine neden oldu. Araçların enkaz altında kalması ve hurdaya dönmesi, depremin yıkıcı etkisini bir kez daha gözler önüne seriyor.

photo-6012805875275775186-y.jpg

DEPREMİN ARDINDAN ARACI HURDAYA DÖNENLERİN AKIBETİ BELİRSİZ

Depremin ardından enkaz altında kalan ve hurdaya dönen araçların ne olacağı hala belirsizliğini koruyor. Kentte bulunan oto parklara çekilen milyonlarca liralık değere sahip araçların birçoğu, sahiplerinin yasal mirasçıları tarafından alınmayı bekliyor. Depremin yarattığı bu durum, birçok araç sahibinin mağduriyetini artırıyor.

ARAÇ SAHİPLERİ DESTEK BEKLİYOR

Yaklaşık 5 bin aracın kullanılamaz hale geldiği Kahramanmaraş'ta, araç sahipleri konutlarda olduğu gibi depremde zarar gören araçlar için de destek talep ediyor. Kentteki araç sahipleri, yaşadıkları zorlu süreçte kendilerine yardım eli uzatılmasını ve mağduriyetlerinin giderilmesini bekliyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum