Zonguldak'ta Batan Geminin Kahramanmaraşlı Kayıp Kaptanının Ailesinden Umutlu Bekleyiş!

Zonguldak'ta batan geminin kayıp kaptanının ailesi umutlu bekliyor. Arama çalışmaları devam ederken, eş ve aile üyeleri gelecek haberi umutla bekliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Kasım 2023 14:27

Zonguldak açıklarında geçtiğimiz altı gün içinde batan kuru yük gemisi "Kafkametler"in kayıp mürettebatından biri olan 3. kaptan Mustafa Nacar'ın ailesi, bekleyişlerini sürdürmekte ve umutlarını korumaktadır.

19 Kasım'da Karadeniz Ereğli ilçesinde fırtına nedeniyle mendireğe çarptıktan sonra batan gemideki 9 kişilik mürettebatın bulunması için devam eden arama kurtarma çalışmaları, bölgedeki çeşitli ekiplerin katılımıyla karadan, havadan ve denizden sürdürülmektedir.

Gemideki kayıp personelden biri olan 28 yaşındaki 3. kaptan Mustafa Nacar'ın ailesi, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde yaşamaktadır.

zonguldakta-batan-geminin-3uncu-kaptaninin-ailesi-umutlu-bekleyislerini-surduruyor.jpg

Mustafa Nacar'ın 3 aylık hamile eşi Gülnihal Nacar, eşinin olaydan önce kendisine ve ailesine bir mesaj gönderdiğini ve o günden bu yana haber alamadıklarını ifade etmektedir. Gülnihal Nacar, eşinin her zaman düşünceli biri olduğunu belirterek, "Benim eşim, her şeyi düşünüp hareket eden bir insan, hiçbir şeyin sonunu düşünmeden hareket etmez. Orada da bir şey yapmıştır" diyor. Ayrıca, eşinin geçmişte "Bir daha gitmeyeceğim, bu son gidişim" dediğini hatırlatan ablasi Hatice Kurt da ailenin umutlu bekleyişini vurguluyor.

Aile, yetkililerden gelecek iyi haberleri beklerken, kayıp denizcinin son görüntülü konuşmasını hatırlayarak, yaşadıkları endişe ve umutlarını paylaşıyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.