Yüz maskelerinin güncel fiyatları dudak uçuklattı!

Türkiye’nin alışveriş yaparken en çok tercih edilen sitelerinde Korona virüsten korunmak için satışa sunulan yüz maskeleri, antibakteriyel temizleme jelleri ve ateş ölçerlerin dudak uçuklatan fiyatları vatandaşı isyan ettirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2020 10:32
Yüz maskelerinin güncel fiyatları dudak uçuklattı!

Korona virüsü her geçen gün hızla yayılırken,  Türkiye sınırına yakın olan İran ülkesinde virüse rastlanması Türkiye’de virüse karşı önemlerin artmasına neden oldu. İran’a uçak seferlerinin durdurulmasının ardından, bazı Avrupa ülkelerine seyahat eden vatandaşlar uyarıldı.

yuz-maskeleri-dudak-ucuklatti!-2.jpg

Ülke sınır kapılarında alınan tedbirler üst seviyeye çıkarıldı. Adeta Türkiye’nin etrafından çember oluşturan korona virüsü tehditti fırsatçıları da harekete geçirdi.

yuz-maskesi-ahlaksiz-tuccar-dolandirici2.jpg

BU ZİHNİYET İFLAH OLMAZ!

Son dönemde yüzde binlere varan oranlarda fiyat artışlarının arkasından ise piyasa dolandırıcıları ve fırsatçılar çıktı. Ürünü bulan fırsatçılar ise işi karaborsacılığa dökerek özellikle internet ortamında fiyatları şişiriyor. Hal böyle olunca 30 kuruşluk maske 10 TL'ye, 10 TL'lik maske 450-500 liraya çıkıyor.

yuz-maskeleri-dudak-ucuklatti!-3.jpg

Benzer şekilde 5 liralık jel 20-25 TL arasında satışa sunulurken, 60 TL'lik temassız ateş ölçerin fiyatı bugün 300 TL'yi geçiyor.

yuz-maskesi-ahlaksiz-tuccar-dolandirici1.jpg

BAZI ÜRÜNLER SATIŞA DURDURULDU!

Virüs tehditi Çin sınırlarını aşmadan önce 50'li yüz maskelerinin satışa sunuldu fiyatlar 15-20 TL iken, virüs 25'i aşkın ülkeye sıçradıktan ve Türkiye sınırlarına dayandıktan sonra maske fiyatları yüzde bin artış görüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.