Yeniden Büyük Türkiye’yi Kuracağız

Saadet Partisi Kahramanmaraş Aday Adayı Bünyamin Gökçe gazetemize seçim çalışmalarını değerlendirdi. ‘İktidara biz geleceğiz’ diyen Gökçe Büyük Türkiye için çalıştıklarını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2018 16:10
Yeniden Büyük Türkiye’yi Kuracağız

ERKEN SEÇİMİ NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?

Erken seçim yerine baskın seçim desek daha doğru olur. Hükümetin ve MHP’nin son dönemde ekonomik sıkıntılardan dolayı halkta oluşan memnuniyetsizliğin bir tür oy kaybına sebep olduğu yada olacağı endişesiyle almış olduğu bir karardır. Yaptığımız anketlerde bu sonuç açıkça kendini gösteriyor. Tabi ki hükümette MHP’de bu durumun farkında. Eldeki mevcut oy kapasitesiyle hükümeti tekrardan almak istiyorlar ama biz buna izin vermeyeceğiz. İktidara biz geleceğiz.

İMZA SEFERBERLİĞİ HAKKINDA NELER SÖYLERSİNİZ?

Öncelikle teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Herkes kalktı gitti imza attı ve 100 bin rakamı tamam olduğu halde desteklerine imzalarla devam ettiler. Sistemimizde ki kayıtlara göre 160 binden fazla imza üyelerimizin dışından atılmış. Yani vatandaşlarımız bizleri destekledi.

NEDEN ADAY OLDUNUZ?

Bizler teşkilatçı ve Milli görüşçüyüz. Devleti yönetmeye talibiz. Bunu baştan beri söylüyoruz. İlçe başkanıyken aramızda ki istişareler sonucunda böyle bir karar çıktı. Bizde görev istenmez verilir. Eğer genel merkezimizde uygun görürse sıralama önemli olmaksızın milletvekili adayı olarak çalışmalara devam etmeyi isterim.

NEDEN SAADET PARTİSİ?

1991 senesinde ortaokulda okuyan bir genç olarak Namık Kemal de Milli Gençlik yapılanmasıyla tanıştım. Oradan buraya 30 yıllık bir teşkilat geçmişimiz var. Partimiz yeni bir dünya kurmak adına mücadele ediyor ve bizde bu mücadelenin bir neferiyiz. Saadet partisi gönüldür, davadır, fikirdir.

Bu mücadele ile yeniden Büyük Türkiye’yi kuracağız. Herkesin gönül rahatlığıyla huzurla yaşayabileceği bir ülke inşa edeceğiz. Biz bu idealin temellerini Geçmişte attık. D-8’i hatırlayın, D-160’ı hatırlayın. Dünya mazlumlarının o zaman sesi olduk. Olaya insan penceresinden bakmalıyız. Dini dili ırkı farklı olup ta sömürülen her çeşit insan var.

24 HAZİRAN SEÇİMLERİ İÇİN NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ?

Bizim baraj sıkıntımız ortadan kalktı. Tabi halkımıza bu konuyu çok iyi anlatmamız gerekiyor. Öyle ki CHP’nin seçmeni oraya oy atacak, İYİ Partinin seçmeni kendisine, bizim seçmenimizde bize oy atacak. Bizim ciddi bir oy potansiyelimiz var. Özellikle de Kahramanmaraş’ta barajı aşamadığımız için seçmenimizin çoğu AK Partiye oy veriyor. Ancak bu dönem Kahramanmaraş’ta Saadet Partisi destan yazacak. En az 3 vekili meclise göndereceğiz.

BÜNYAMİN GÖKÇE KİMDİR?

1976 Kahramanmaraş doğumluyum. İlk, orta, lise ve üniversite eğitimimi burada tamamladım. Kamu Yönetimi mezunuyum. Esnafım ve doğalgaz işiyle uğraşıyorum. Yaklaşık 30 yıldan bu yana teşkilata hizmet ediyorum. Ölene kadarda hizmet edeceğime inanıyorum. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.