Yenice’den önemli açıklamalar

Diyanet-Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Adayı Abdülaziz Yenice, özel bir restoranda sendikanın kadın üyeleri ile bir araya geldi. Yenice; “Sendikamızın gücünü sayılı kişiler değil, bütün üyeler yönetsin” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ağustos 2018 12:10
Yenice’den önemli açıklamalar

Yenice, düzenlenen programda önemli mesajlar verdi. Sendikanın üyelerinin bütün problemlerine çözüm olacağını belirten Yenice, üniversite öğrencileri için de güzel haberler verdi. Yenice; “Bizim esas amacımız din gönüllüsü kardeşlerimizi sendikamızın gücü ile birleştirmektir. Kısmetse bizler sendikamızın maddi ve manevi imkanlarını din gönüllüleri ile buluşturacağız. İmkanlarımız el verdiğince kuran kursları bulunan bölgelerimizde birer tane temsilci arkadaşlarımızla irtibat halinde bulunacağız. Onlar ile daima istişareler içerisinde olup sıkıntılarını dinleyeceğiz. Ve bu sıkıntılara çözüm ulaştıracağız. Yılda bir defa hoca hanımlarımıza tur gezileri tertip edeceğiz. Hepimizin çocukları üniversiteler kazanıp farklı vilayetlere gidiyorlar. Onların konaklama sıkıntılarına çözüm olacağız. Devletimizin ve hükümetimizin desteklediği vakıflarımız ile irtibat kuracağız. Ülkemiz adına hizmet için iyi bölümler kazanan çocuklarımıza burslar sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Misafirhane ve lokal sıkıntımızı gidereceğiz. Biz tercih edildiğimiz zaman mekan sıkıntılarımızı gidereceğiz” dedi.

yee.jpg

BÜTÜN ÜYELERİMİZ SENDİKA İLE İÇİ İÇE OLSUN

Bütün sendika üyelerinin aktif olması gerektiğine değinen Yenice; “ Sendikamızın gücünü sayılı kişiler yönetmesin. Sendikada daha önce aktif görevlerde bulundum. Camianın içerisinden biri olarak sıkıntılara hakimiz ve çözüm olacağız. Zaman zaman iletişim kurmakta sıkıntılar meydana geliyor. Bu sıkıntıları en azamiye indirmek için gayret edeceğiz. Bunun için elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağız. Sendikamız sadece şahıslar üzerinden yürümeyecek. Bizim sendikamız dünyada ilk kurulan din sendikasıdır. Bizlere yakışır şekilde bir sendika olmak zorundayız. Büyüklerimiz ümmetimiz için mücadele ederken biz de sahada onlara gücümüz yettiği kadar destek vermek zorundayız. Bizler bu toplumun önderleriyiz. Biz kadın kollarına çok büyük önem vereceğiz. Çeşitli programlar ile irtibat halinde olacağız. Biz daime bütün din gönüllüsü kadınlar ile irtibatlar kuracağız, sıkıntılarına kulak vereceğiz. Gücümüz yettiği kadar senede bir kursumuzun tadilatlarını yapacağız. Elimizden gelirse daha fazlasını yapacağız. Gecemizi gündüzümüze katarak hizmet vermeye hazırız” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

kk-053.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.