Yemeklerde, pasta ve tatlılarda kullanılan mucizevi meyve

Şifalı bitkilerden Kuş Üzümü, Kuş Üzümü nasıl kullanılmalı,Kuş Üzümü faydaları, Kuş Üzümü, Kuş Üzümü nedir?

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ekim 2019 13:19
Yemeklerde, pasta ve tatlılarda kullanılan mucizevi meyve

Kurutma Usulü: güneşte.

Kullanma Usulü: sedef çiçeği ile  kaynatılıp lapa yapılır. Şişlik eklem ağrıları ve bel ağrılarına kullanılır.

Kullanılan Kısımlar: meyveler.

Şifası: romatizma, lumbago, gut ağrılarını giderir. Şişlikler ve bel ağrılarında, pasta ve tatlıcılıkta kullanılır.

Zehirlilik durumu: yoktur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.