Yaz sezonunda Tütüncü’de kampanya zamanı

Tütüncü AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Bayraktar, gazetemize yaptığı açıklamada kampanyaların hiçbir zaman bitmeyeceğini belirterek, servis hizmetleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2021 21:45
Yaz sezonunda Tütüncü’de kampanya zamanı

Yaz sezonu ve düğün sezonunun canlanması ile birlikte mağazada da hareketlilikler yaşandığını belirten Bayraktar; “Her zaman söylediğimiz gibi Tütüncü AVM’de kampanyalar hiçbir zaman bitmiyor. Yaz sezonunun açılması ile birlikte işlerimizde biraz daha hareketlenmeler başladı. Düğün sezonlarının da açılması ile birlikte vatandaşlar uygun fiyata ürün almak istiyor. Şu anda önümüzde bulunduğumuz günlerde büyük kampanyalarımız var. Tüm reyonlarımıza indirimlerimiz bulunuyor.

yaz-sezonunda-tutuncu’de-kampanya-zamani3.jpg

Örneğin gelinlik reyonumuzda 299 liradan başlayan fiyatlar ile gelinlikler vatandaşlarımızın tercihine bırakıldı. Aynı şekilde bindallılarımız 49 liradan başlayan fiyatlarla reyonlarımızda yerini aldı. Aynı şekilde abiye ve bindallı gibi ürünlerimizi 99 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunduk. Özellikle perde ürünlerimizde 9.90 liradan başlayan fiyatlarla kaliteli ürünlerimizi satışa sunduk. Mobilya reyonlarımızda da bunlara benzer yaz indirimlerimiz mevcuttur. Bütün mobilya ürünlerimizde yüzde 20 indirimimiz mevcut. Bayram kampanyalarımız da devam ediyor. Beyaz eşya reyonlarımızda da maliyetine satışlarımız devam ediyor. Piyasa değerlerinin çok altında ürünleri mağazamızda satışa sunduk. Saydıklarımız sadece temsili ürünlerimiz. Bütün ürünlerimizde indirimler devam edecek” dedi.

yaz-sezonunda-tutuncu’de-kampanya-zamani1.jpg

VATANDAŞLAR ŞAŞIRIYOR

İndirimli ürünlerin fiyatlarını gören vatandaşların şaşırdığını belirten Bayraktar, her katta ve her reyonda indirimlerin devam edeceğini belirterek; “Vatandaşlarımız mağazamıza geldiklerinde karşılaştıkları fiyatlar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Bizim insanlarımız araştırmayı seviyor. Araştırdıkları zaman kaliteli ürünün en ucuzunu bizde buldukları için de bizi olumlu karşılıyorlar. İnsanlarımız toptan fiyatına bizden ürün temin etmiş oluyor. Özellikle düğün yapmak isteyen gençlerimiz fiyatlar karşısında hoşnut oluyorlar. Bizim kampanyalı ürünlerde maddi kazancımız olmadığı gibi insan kazanıyoruz. Piyasanın da dar olduğu şu zamanda indirimlerimiz mağazamızda ve piyasada canlılık oluşturuyor” ifadelerini kullandı.

yaz-sezonunda-tutuncu’de-kampanya-zamani4.jpg

ÜRÜNLERİMİZİN 5 YIL ARKASINDAYIZ

Haftanın bir gününü vatandaşların sorun yaşadığı ürünlere ayırarak servis desteği sağladıklarını söyleyen Bayraktar, en az 5 yıl sattıkları ürünün arkasında olduklarını söyledi.

yaz-sezonunda-tutuncu’de-kampanya-zamani2.jpg

Bayraktar, devam eden açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Beyaz eşya ürünlerinde eşyalar firmanın verdiği garanti kapsamında servis desteği alıyor. Bizim diğer ürünlerimizde de satış sonrasında Tütüncü AVM olarak her zaman ürünümüzün arkasındayız. Mağazamız haftanın bir gününü servise ayırıyor. Sattığımız ürünlerde müşterimiz herhangi bir sıkıntı yaşadıysa servis gününde bütün sıkıntıları gideriliyor. Sevkiyat ekibimiz dağıtıma çıkmaz ve ürününde sıkıntı olan müşterilerimiz ile birebir ilgilenir. Ürünlerdeki sıkıntılar giderilemeyecek gibi ise de değişim olanakları ile yeni ürünü elde edebilirler. En az 5 yıl da satmış olduğumuz bu ürünlerimizin arkasında duruyoruz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.