Yasaklar kalktı mı? Kabine toplantısı sonucu kısıtlamalar kalktı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından son dakika açıklamalarda bulundu. Erdoğan, daha öncesinde kısıtlamaların kademeli olarak kaldırılacağını duyurmuştu. Peki yasaklar kalktı mı? Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Şubat 2021 23:07
Yasaklar kalktı mı? Kabine toplantısı sonucu kısıtlamalar kalktı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından koronavirüs tedbirleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Milyonalarca vatandaş son dakika "Yasaklar kalktı mı?" sorusunun yanıtını araştırıyor.

YASAKLAR KALKTI MI?

Koronavirüs yasakları ile ilgili sadece okullarda değişiklik yapıldı. Diğer koronavirüs yasakları uygulanmaya devam edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vaka sayılarındaki iyileşmeye paralel olarak 1 Mart'tan itibaren il bazında eğitim öğretimin kademeli başlaması için çalışmalar yürütülecek. Vakaların belirli sayısının altına düşmesiyle esnafımıza yönelik kısıtlamaların kademeli gevşetilmesi takvimini başlatmayı planlıyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Köy okullarında 15 Şubatta eğitim öğretimin başlamasını kararlaştırdık." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "8. ve 12. sınıflar ile ilkokul ve özel eğitim öğretim kurumlarında eğitimin 1 Mart'ta başlaması için çalışma yapılacak." açıklamlarında bulundu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.