Vatandaşlar Cumhur İttifakı’na inanç gösteriyor

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Cumhur İttifakı’nın tabanda olumlu karşılık bulduğunu belirterek; “Vatandaşlarımız Cumhur İttifakı’na karşı inanç ve gayret gösteriyorlar” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mart 2019 11:44
Vatandaşlar Cumhur İttifakı’na inanç gösteriyor

UZUN SÜREDEN BERİ SAHADASINIZ, CUMHUR İTTİFAKI’NA TABANDAN KARŞILIK VAR MI?

Cumhur İttifakı’na tabandan kesinlikle karşılık var. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bey’in bu ittifakı, 15 Temmuz sonrası Yenikapı Ruhu ile oluşmuş bir ittifaktır. Tabandaki insanların gönlünün birliği genel başkanların gönlündeki birliktelik olmuş oldu. Hem Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül vermiş kardeşlerimiz, hem de AK Parti’ye gönül vermiş kardeşlerimiz bizleri çok güzel karşılıyorlar ve desteklerini rahat bir şekilde ifade ediyorlar. Cumhur İttifakı bünyesinde ortak alanlarımız çok fazla. Hassasiyetlerimiz, ihtiyaçlarımız ve sorunlarımız aynı. Vatandaşlarımız cumhur ittifakına karşı inanç ve gayret gösteriyorlar. Bunu Cumhur İttifakı’nı tek taraf olarak gözetiyorlar. Aynı zamanda teşkilatlar bakımından da herhangi bir problem ile karşılaşmadık. Aksine çok güzel bir uyum içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz.

GÜNDEMDE BİR ‘BEKA’ MESELESİ VAR. BU MESELEYİ NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?

Gündemdeki beka meselesi bir ay yada bir yıl önce ortaya çıkmış bir şey değil. Bu çok daha öncesine dayanan bir mesele. MİT krizinden tutun 15 temmuza kadar uzanan bir mevzu. 2018 Ağustos’taki ekonomik saldırıya kadar uzanıyor. Beka meselesi aslında çok önemli. Şöyle ki; muhalefette de bir ittifak var. Buradaki mesele Cumhur İttifakı’nı zayıf düşürmek. Beka meselesini bahane ederek karşımızdaki ittifak içerisindekiler AK Parti’nin yıllardır ülke için yürütmüş olduğu davaya zarar vermek istiyorlar. AK Parti kurulduğu günden bugüne milletin refahı ve devletin bekası için çok ciddi mücadeleler verdi. Bugün ve geçmişte türlü saldırılar ile bu durumu zedelemek istediler ama şükürler olsun ki milletimizin de desteği ile her seferinde saf dışı kaldılar. Milletimiz verdiği oyun karşılığında seçtikleri yöneticilerden hizmetlerini almaya devam edecekler.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI CUMHURBAŞKANI’NIN AÇIKLADIĞI 11 MADDELİK MANİFESTO DOĞRULTUSUNDA PROJELER AÇIKLADI. AÇIKLANAN BU PROJELERE KARŞI VATANDAŞLARIN TEPKİSİ NE OLUYOR? VATANDAŞ ADAYLARDAN NE İSTİYOR?

Hükümetimizin son zamanlarda mücadele ettiği sıkıntıları göz önünde bulunduran vatandaşlarımız çok sıra dışı projeler istemiyor. Son 8 ayda yaşadığımız ekonomik durumlar neticesinde ultra bir beklenti yok. Turizm noktasında ve ticari noktada kalkınma adına projeler bekleniyor. Şehrimizin uğrak yeri olması ve ekonomide gelişmemizi istiyorlar. Şehirlerimiz büyüyor ve gelişiyor, buna bağlı olarak yeni ihtiyaçlar ortaya çıkıyor. Vatandaşımız bu ihtiyaçları dile getiriyor ve adaylarımız bu istekler doğrultusunda gerektiğinde yeni gerektiğinde de mevcut projeyi geliştiriyorlar.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ SLOGANI İLE YOLA ÇIKILDI. VATANDAŞIN BU SLOGANA BAKIŞI NASIL OLDU?

Vatandaşlarımız bu sloganımızı çok beğendiler. Vatandaşlarımızın da gönüllerini kazanmak için daha fazla mücadele etmemiz gerekiyor. Hizmetler elbette beğenilir ya da beğenilmez. Ama vatandaşların hepsinin ortak bir isteği var, o da; belediye başkanları ile sık sık bir araya gelmek. Bir anlamda vatandaşlar gönüllerine dokunan belediye başkanı profili görmek istiyorlar. Bu konuda çok güzel çalışmalar yapılıyor. Bu anlamda sloganımızı da ne kadar etkileyici ve doğru seçtiğimizin farkına varmış oluyoruz.

SEÇİME ÇOK AZ BİR SÜRE KALDI. BU KONUDA NASIL BİR MESAJ İLETMEK İSTERSİNİZ?

AK Parti 17 yıldır iktidarda. Bugün de Cumhur İttifakı ile hizmetlerine devam ediyor ve edecek. Vatandaşlarımızdan da görüyoruz ki, eksiklerimiz olabilir, yanlışlarımız olabilir ama Cumhur İttifakı’na sahip çıkıyorlar. Biz vatandaşlarımızın Cumhur İttifakı’na güvenmelerini ve desteklerini esirgememelerini istiyoruz. 2002 yılından bugüne çok ciddi bir mesafe kat ettik. Bundan sonra da 5 seneye yakın bir zamanda seçim olmayacak. Hem devletimizin hem de milletimizin yapacağı işlere daha iyi odaklanacağı bir dönem olacak. Bu konuda milletimizin her zaman yanımızda olmalarını istirham ediyorum. Önümüzdeki dönemde de devletimizin bekası ve yatırımların devam etmesi için, mazlum coğrafyadaki insanların gözlerindeki umut ışığının sönmemesi için desteklerini bekliyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.