Ünlü Sanatçı Velet, Kahramanmaraş'ta Deprem İsimli Şiiri Besteleyip Seslendirdi

Ünlü rapçi Velet, Kahramanmaraş Elbistan'daki depremi anlatan duygusal şarkısı "Deprem"i seslendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Eylül 2023 22:51

Türk rap müziğinin yetenekli isimlerinden olan Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi doğumlu rapçi Talip Gören, müziğin gücünü kullanarak memleketi Elbistan'da yaşanan büyük felaketi anlatan bir projeye imza attı.

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz'ün yazdığı dokunaklı sözlerle dolu olan "Deprem" isimli şarkı, Ünlü Sanatçı Velet tarafından seslendirilerek müzikseverlerle buluştu.

Rapçi Talip Gören'in doğduğu topraklarda çekilen "Deprem" adlı şarkı, hem hayranlarından hem de depremin etkilediği bölgedeki vatandaşlardan büyük bir beğeni aldı.

Velet, "Deprem" isimli şarkının video klibini Elbistan'da çekerek bugün itibariyle tüm müzik platformlarında yayınladı.

Ünlü sanatçı, sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruda, "6 Şubat'ı unutmadık, unutmayacağız. Memleketimiz Elbistan'da yaşanan acıları paylaştığımız değerli insanlarla birlikte çektiğimiz yeni şarkımız 'Deprem' şimdi dinleyicilerle buluşuyor. Bu acıları bir daha yaşamamak dileğiyle..." dedi.

(VELET) TALİP GÖREN KİMDİR?

1991 yılında Elbistan’da dünyaya gelen Rapçi Velet'in asıl adı Talip Gören'dir.

Bir yaşına kadar burada yaşamış olan Velet ardından ailesi ile beraber İngiltere’ye göç etmiştir. Londra'da eğitim gören ünlü isim, Aşkın İnadına isimli parçası ile rap kariyerine başladı. Askerlik görevi nedeniyle Velet, 20 yaşındayken Türkiye’ye dönmüş ve askerlik görevini tamamlamıştır. Bir tane kız çocuğu babasıdır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.