Kahramanmaraş'taki Feci Kamyon Kazasında 2 Tutuklama!

Kahramanmaraş'ta cenaze töreni alanına giren kamyon faciası: 6 ölü, 25 yaralı! Sürücü ve firma yetkilisi tutuklandı. Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Eylül 2023 11:46

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, kamyonun cenaze töreni alanına girmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 6 kişinin hayatını kaybettiği ve 25 kişinin yaralandığı olayla ilgili olarak, sürücü ve firma yetkilileri tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, 9 Eylül Cumartesi günü Andırın ilçesi Darıova Mahallesi'nde meydana gelen kazada, C.A. (45) adlı sürücünün kontrolsüz bir şekilde viraja girmesi ve yoldan çıkması sonucunda cenaze namazı için toplanan kişilere çarpması sonucu 6 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi ise yaralandı. Bu acı olayın ardından başlatılan soruşturma devam etmektedir.

Olayın hemen ardından gözaltına alınan kamyon sürücüsü, soruşturma kapsamında mahkeme tarafından tutuklandı.

Bunun yanı sıra, kamyonun sahibi olan firma yetkililerinden 4 kişi de cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına alındı. İ.A. adlı şüpheli tutuklandı, diğer şirket yetkilileri M.S. ile K.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. M.A.A. ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.