Ülkü Ocakları Konjektörel Değil İlkesel Davranır

Ülkü Ocakları Konjektörel Değil İlkesel Davranır

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Temmuz 2017 11:29
Ülkü Ocakları Konjektörel Değil İlkesel Davranır

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Kayış Diriliş Haber Gazetesine verdiği demeçte önemli açıklamalarda bulundu. 

Kahramanmaraş Ülkü Ocaklarının daha aktif çalışacağını belirten Kayış, Uyuşturucu ile mücadele başta olmak üzere birçok projeyi hayata geçireceklerini ifade etti.

Ülkü Ocaklarının Konjektörel değil İlkesel davrandığını belirten Başkan Kayış, ‘Ülkü Ocakları Toplumun Vicdanı ve Gönül Sesidir.’ Dedi.

Başkan Kayış açıklamalarına şu şekilde sürdürdü:

“Ülkü Ocakları Başkanlığına görevini büyüklerimizin teveccühü ile devraldım. Kahramanmaraş Ülkü Ocakları bu vakitten sonra yeni projelere imza atacaktır.  Uyuşturucu ile mücadele ve toplumun kalbine tesir edecek yeni projeler ile gençliğimizi bir ideoloji çerçevesinde kötülüklerden uzak tutacağız.

Ülkü Ocakları ülkemizin kuruluşundan bu yana toplumun vicdanını temsil etmiş ve hayati dönüm noktalarında devletinin ve milletinin yanında yer almıştır ve almaya da devam edecektir. Ülkü ocakları olarak her bir ferdimizin hissesine şehit olmak düşse dahi bunu zevkle kabul eder devletimiz ve milletimiz için çalışırız.
Ülkü Ocakları olarak olaylara bakış açımız ve harekat metodumuz konjektörel değil ilkeseldir. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’den, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emirleri bizim için her zaman ilk söz ve kanun olmuş ve bu yolda ilerlemişizdir.” 

KAYNAK: İha

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.