Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığından Rektör Can’a ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığından Rektör Can’a ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Nisan 2018 11:32
Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığından Rektör Can’a ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Kayış ve il yönetimi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ı ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ temennilerini ilettiler.

KSÜ Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyarette Rektör Can’ı tebrik eden ve yeni görevinin hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Kayış, Ülkü Ocakları olarak eğitim ve kültür faaliyetlerinin yanı sıra gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak için çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Can, “Gençlerin milli, yerli ve bizden değerleri öğrenerek yetişmesi son derece önemli. Bizi biz yapan değerleri özümseyen, hayatına aktaran ve yaşatan, her yönüyle örnek olan model insanlara ihtiyaç var. Biz Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi olarak değerlerimizi en iyi şekilde kavrayıp hayatına tatbik eden, bu manada topluma yön verecek bir gençlik yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan, değerlerle yaşayan ve değerleri geleceğe taşıyan yeni nesli yetiştirme noktasında sivil toplum kuruluşlarıyla ve ilgili kurumlarla işbirliği yapmaya hazırız. İyi yetişmiş, yetenekli, donanımlı, milli ve yerli, medeniyet değerlerinin farkında ve bunlara saygılı bir nesil, geleceğe bırakacağımız en değerli mirasımız olacaktır.” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.