Ülkenin bekası milli iradedir

AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu Cumhur İttifakı’nın tabandaki karşılığı ve BEKA sorunu söylemlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mart 2019 11:40
Ülkenin bekası milli iradedir

Avşaroğlu; “Yarınlarımız için milli birlik, geleceğimiz için milli birlik, 2023, 2053, 2071 için milli birlik” dedi.

UZUN SÜREDEN BERİ SAHADASINIZ. VATANDAŞ SİYASETÇİLERDEN NE İSTİYOR? FARKLI SÖYLEMLER İLE KARŞILAŞIYOR MUSUNUZ?

24 Haziran seçimlerinden sonraki sürece baktığımızda, bu bir yerel seçim ama Cumhurbaşkanlığı sisteminden sonraki ilk yerel seçim olmasından dolayı farklı bir hassasiyet içeriyor. Vatandaşımız da bu seçimin öneminin farkında. Sahada Cumhur İttifakını anlatıyoruz. Halk bizim halkımız. İnsanın olduğu yerde yeni istekler ve yeni sorunlar muhakkak çıkıyor. Vatandaşımız ile karşılaştığımıza çok güzel diyaloglar ortaya çıkıyor. İnandığımız değerler doğrultusunda siyaset yapıyoruz. Vatandaş ne yaparsa AK Parti yapacağı için her türlü isteklerini iletiyor. Özellikle kırsal mahallelerimizde beklentiler çok farklı. Aynı zamanda doğalgaz ile ilgili çarpık yapılaşmadan dolayı sıkıntılarımız var. Doğalgazın bizim sorumluluğumuzda olmadığının farkında vatandaşlar. Ama çözüm odaklı siyaset yaptığımız için bizimle diyaloğa geçiyorlar. Bu zamana kadar insanların her türlü sorunlarını çözmek adına mücadele ediyorduk. Bundan sonra da hizmet anlayışımız bu şekilde devam edecektir. Mahallelerimizdeki sorunlara hakim olabilmek için muhtar adaylarımızın hepsini ziyaret ediyoruz. Hepsinin mahalle hakkındaki görüşlerini alıyoruz. Kadınlar çocukları için farklı projeler istiyor. Bu genel anlamda baktığımızda çok güzel bir durum. Çamur, yol derdi bitmiş artık geleceğimiz ile ilgileniyoruz. Gençliğimize yönelik projeler geliştirip isteklere karşılık veriyoruz. Sosyal tesisler, gençlik merkezleri ve kütüphaneler faaliyete geçiriyoruz. Yaşlı amcalarımızın farklı talepleri oluyor. Özellikle ulaşım konusunda farklı destekler istiyorlar. Artık vatandaşlarımız ne istediğini biliyorlar. Ne istenirse istensin, hepsine bir şekilde karşılık veriyoruz ve vereceğiz.

CUMHUR İTTİFAKI TABANDA KARŞILIK BULDU MU? TEPKİLER NASIL OLDU?

Cumhur İttifakı tabanda yüzde yüz karşılık buldu. İttifak ile alakalı vatandaşlarımız ile sohbetlerimizde karşılığını pozitif olarak aldığını görüyoruz. Tabandaki fikri yapı zaten aynıydı, insanların beklentisi doğrultusunda bir yapı oluştu. Bugün de halkımız bu durumdan oldukça memnun. Bunun asıl önemli detayı 15 Temmuz ve Yenikapı ruhu ile olmasıdır. Cumhur İttifakı tabanın talebi doğrultusunda olan bir ittifaktır. Halkımızın bu konudaki memnuniyeti de bizi gururlandırıcı bir durum. Seçim çalışmalarımız doğrultusunda Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili, Meclis Üyesi Adayları ve teşkilatı ile birlikte hareket ediyoruz. Davetler veriyoruz ve istişarelerde bulunuyoruz. Beraberliğin verdiği çok güzel bir coşku var.

BEKA SORUNU YOK DİYENLER VAR. BU KONUDA NELER SÖYLERSİNİZ?

Ülkenin BEKASI milli iradedir. Yarınlarımız için milli birlik, geleceğimiz için milli birlik, 2023, 2053, 2071 için milli birlik. Bugün ülkede beka konusu birilerinin anlatmak istediği gibi değil. Bizim anlatmak istediğimiz beka geleceğimiz ile ilgilidir. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin da açıkladığı gibi her şey yarınlarımız için. Ülkedeki 17 yıllı istikrarın devam etmesi adına böyle bir sürece girildi. Dışarıdan yapılan birçok saldırının altında halkın teveccühünün düşmesi konusunda beklentileri var. Cumhur ittifakının devam etmesi adına millet bekasına sahip çıkmamız gerekiyor.

SEÇİME ÇOK KISA BİR SÜRE KALDI. SEÇİMLERE YÖNELİK MESAJINIZ NEDİR?

Seçimlere çok kısa bir süre kala seçmen sandıklarına kadar teşkilatımız olarak tam anlamıyla hazırız. Muhtarlık seçimleri de işin içinde olunca hassas davranmamız gerekiyor. Bütün muhtar adaylarımızın sağ duyulu olmasını rica ediyorum. Hizmet için yarış olsun, herkes birbirine sarılsın, başarı dilesin. İlçemizde Vatandaşlarımızın desteği ile alacağımız oyu oranı ile Cumhur İttifakı Dulkadiroğlu’nda yine rekor kıracak. Yüksek bir oy oranı ile Necati Okay Başkanımızı tekrar seçeceğiz. 17 yıllık devam eden istikrarın devamında durmadan yorulmadan hizmete devam edeceğiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.