Ülke menfaatine olan her hamlenin arkasındayız

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu, Üye istişare ve Genç MÜSİAD Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmada önemli mesajlar aktardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ekim 2019 19:29
Ülke menfaatine olan her hamlenin arkasındayız

Barış Pınarı Harekatı ile ilgili önemli sözlere yer veren Kervancıoğlu, MÜSİAD’ın ülke menfaatine olan her hamlenin arkasında olduğunu söyledi.

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu, kürsüde şu ifadeleri kullandı; “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bugünlerde davetlilerimizin ve Genel Başkanımızın sayesinde burada toplandık. Bu güzide görüntüyü sağlamanın mutluluğu içerisindeyim. Birlikten ve bütünlükten bahsediyoruz. Çünkü İslam’ın son ordusu sefere çıktı ve bizlerin de buna bağlı safları sık tutması gereken bir gün yaşıyoruz. Askerimiz güvenli bölge oluşturmak için karadan ve havadan Barış Pınarı Harekatını sürdürüyor. Türkiye, Suriye’de başlatılan iç savaşa karşı her zaman önemli bir duruş sergilemiş ve mazlumun yanında olmuştur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, gerek Suriye’de kalıcı barışın sağlanması, gerekse de bölgenin terör örgütünden temizlenmesi ile ilgili kararlı bir tutum sergilemiştir. Ülkemize karşı oynanan oyunların bozulması ve bunun istikrara kavuşması adına bu harekat büyük önem taşımaktadır.

ulke-menfaatine-olan-her-hamlenin-arkasindayiz1.jpg

Genel Başkanımız Sayın Abdurrahman Kaan’ın da daha önce dediği gibi, MÜSİAD ülkemiz adına faydalı olacak her hareketin arkasındadır. Devletimizin yanında olduğumuzu Kahramanmaraş MÜSİAD ailesi olarak bir kez daha söylüyoruz. Ülkemizin verdiği bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Evli ve 2 çocuk babası Göksunlu Hacı Bebek kardeşimizi de rahmetle anıyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Yaradanımız bütün Mehmetçiklerimizi her türlü tehlikeden muhafaza eylesin. Askerlerimiz cephedeyken bize düşen vazifeler var. biz yüreğimiz ve dualarımız ile onların her zaman yanında olsak da, bunun dışında mevcut yaptığımız işlerimizde motivasyonumuzu yüksek tutarak doğru şekilde ilerlemektir. Türkiye’nin iş dünyasının en büyük çatılarından biri olan MÜSİAD, ülkemizin refahı konusunda üstüne düşen ne varsa her zaman yapmaya hazırdır. Başta Genel Başkanıma, Genel merkez yönetimine, Kahramanmaraş Şube Yönetimine ve Genç MÜSİAD’ımıza teşekkürlerimi iletiyorum”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.