UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray, Juventus’u 5-2 Yendi!

Yayınlanma:
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray, Juventus’u 5-2 Yendi!
Editör

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Play-Off turu ilk maçında Galatasaray, İtalyan devi Juventus’u rakibi RAMS Park Stadyumu’nda 5-2 mağlup etti. Bu tarihi galibiyetle sarı-kırmızılı ekip, rövanş öncesi büyük avantaj sağladı.

Maçtan Öne Çıkanlar:
Galatasaray’a galibiyeti getiren goller Gabriel Sara (15’), Noa Lang (49’, 75’), Davinson Sánchez (60’) ve Sacha Boey (86’)’den geldi.
Juventus’un iki golünü ise Teun Koopmeiners (16’, 32’) kaydetti.
Karşılaşmanın ilk yarısı Juventus’un 2-1 üstünlüğüyle biterken, ikinci yarıda ev sahibi ekip etkili performansıyla farkı açtı.
Juventus’ta Cabal 67. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı ve bu durum maçın kaderini etkiledi.

Tarihi Avantaj
Bu sonuçla Galatasaray, 25 Şubat’ta Torino’da oynanacak rövanş maçı öncesinde büyük bir avantaj yakaladı. İtalyan ekibi üç gol geriden tur mücadelesine çıkacak.

İstanbul’daki bu tarihi gece, sarı-kırmızılı taraftarlar için unutulmaz bir zafer olarak futbol gündemine damgasını vurdu

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.