Tütüncü AVM’de kampanyalar hız kesmeden devam ediyor

Kahramanmaraş’a ciddi anlamda yatırım yapan ve vatandaşlara sunduğu kolaylıklar ile adından sıkça söz ettiren Tütüncü AVM’de yeni bir kampanya heyecanı başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2021 21:45
Tütüncü AVM’de kampanyalar hız kesmeden devam ediyor

Kahramanmaraş’a ev eşyaları sektöründe renk katan Tütüncü AVM, Bahar Kampanyası ile birçok üründe indirimler yaptı. Gazetemize açıklamalarda bulunan Tütüncü AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Bayraktar, kampanyaların sürekli olarak devam edeceğini ve vatandaşların mutlaka bilgi alması gerektiğini söyledi. Bayraktar açıklamalarında birçok üründe indirim yaptıklarını belirterek; “Tütüncü AVM’de kampanyalar hız kesmek bilmiyor. Şu anda bahar kampanyası yaptık ve 8 katlı mağazamızda birçok ürünümüzde indirimler yaptık. Vatandaşlarımızın bize olan teveccühünü karşılıksız bırakmak istemedik ve güzel bir kampanya ile tekrar vatandaşlarımızın karşısına çıktık” dedi.

tutuncu-avm’de-kampanyalar-hiz-kesmeden-devam-ediyor1.jpg

Kampanya hakkında fiyat bilgilendirmesi yapan Bayraktar, özellikle düğün sezonunun açılmasından dolayı çeyiz paketlerinde büyük kampanyalar düzenlediklerini söyledi. Bayraktar; “Bu kampanyamız dahilinde gelinlik ve bindallı katımızda mantolarımızı 99 liradan başlayan fiyatlarla vatandaşlara sunduk. Bununla birlikte 349 liradan başlayan fiyatlar ile cam masa sandalye setlerimiz var. Bin 349 liraya evlerimizin ana ihtiyaçlarından olan bulaşık makinesini satışa çıkardık. Vestel-Regal 8 kilogram çamaşır makinesini yine indirimli veriyoruz. Fakir marka et kıyma makinesini 729 liradan vatandaşlarımıza sunuyoruz. Bu ürünümüz özellikle yaklaşan kurban bayramı öncesi kaçırılmayacak bir fırsattır. Awox’un mikrodalga fırınını yine büyük bir indirim ile veriyoruz.

Vatandaşlarımız mağazamıza gelip kampanyalı ürünlerimizi detaylı bir şekilde inceleyebilirler. Bir evin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak ürünleri müthiş indirimler ile satışa sunuyoruz. Vatandaşlarımızın kaliteli ürünleri daha uygun fiyata alabilmesi için havaların da ısınması ile beraber böyle bir kampanya yaptık. Vatandaşlarımız eksiklerini daha kaliteli ve daha uygun fiyatlara karşılasınlar. Özellikle düğün sezonunun açıldığı şu zamanda çorbada bizim de tuzumuz olsun diyerek çeyiz paketlerinde çok büyük indirimler yaptık. Evlenecek olan vatandaşlarımızın ürün alması mecbur değil, gelsinler mağazamızı gezsinler araştırma yapsınlar. Ortalama 50 üründe maliyetine satışlar ile evlenecek olan çiftlerimize yardımda bulunmak istedik” ifadelerini kullandı.

tutuncu-avm’de-kampanyalar-hiz-kesmeden-devam-ediyor2.jpg

SIRADA ANNELER GÜNÜ VAR

Anneler gününün yaklaşması nedeni ile yine bir kampanya düzenlediklerini belirten Mesut Bayraktar, birçok üründe indirim yaptıklarını söyledi. Annelerini sevindirmek isteyen vatandaşlar için kampanya düşündüklerini belirten Bayraktar açıklamalarının devamında şu sözlere yer verdi; “Bahar kampanyamızdan sonra değerli annelerimizin günü var. Tütüncü AVM olarak anneler gününde de annelerini sevindirmek isteyen vatandaşlarımız için kampanyalar düşündük. Vatandaşlarımız kendilerini zorlamadan annelerine hediyeler alabilsinler diye bir kampanya projesi çizdik. Anneler gününe özel yine mutfak eşyalarında ve beraberinde birçok üründe kampanyalarımız devam ediyor. Schafer 7 parça granit dediğimiz mutfak seti 299 liradan satışa çıkıyor. Mobilya ürünlerimizde de ciddi fiyat indirimlerimiz mevcut. Tütüncü AVM’de her zaman bir kampanya ve indirim vardır. Tüm halkımızın bizleri ziyaret etmelerini ve sosyal medya üzerinden kampanyalarımızı takip etmelerini istiyoruz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.