Tütüncü AVM, yeniliklere ara vermiyor

Açıldıkları günden bu yana kampanyalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Tütüncü AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Bayraktar, yaptığı açıklamada sektörde emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2021 21:44
Tütüncü AVM, yeniliklere ara vermiyor

Tütüncü AVM olarak ciddi kampanyalar ile hizmete devam ettiklerini belirten Bayraktar; “Çok ciddi kampanyalar yapmaya devam ediyoruz. Şuanda halı sezonu olmasından dolayı halı reyonlarımızda çok ciddi kampanyalarımız bulunmaktadır. Halılarımızda metrekare fiyatları 24,90’dan başlayan fiyatlarla vatandaşlarımızın karşısındayız. Kaliteli, markalı halılarımızı uygun fiyatlarla satıyoruz. Halkımızın evinde de halıya ihtiyacınız varsa Tütüncü AVM’yi kesinlikle görmeden halılarını almamalarını rica ediyorum. Kaliteli halılarımızda ciddi anlamda kampanyalar yapmamızın sebebi vatandaşlarımızın maddi zorluk çekmeden en kaliteli ürünlerin sahibi olmanızı istiyoruz. Halı reyonlarımızda çok fazla çeşit halılarımız bulunmaktadır. Şuanda yeni modellerimiz stantlarımıza girmiş bulunuyor. Biz sezon sonu indirimi yerine direkt olarak başlangıçta indirim yapıyoruz. Halkımızın ihtiyaçlarının olduğu sezonda indirim yapıyoruz. Bunun amacı zamanında en kaliteli ürünleri kolayca alabilmelerini sağlamaktır. Halılarımızda desenlerimiz, modellerimiz ve renklerimiz çok güzel, vatandaşlarımızın görmelerini istiyorum. 500 metrekarelik alanın tamamında halı sergiliyoruz ve vatandaşlarımızın uğramalarını temenni ediyorum. Gördükleri zaman bizlere hak vereceklerdir. Halkımız gelemiyorlarsa bile sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirler. İsterlerse sosyal medya üzerinden belirledikleri, beğendikleri modelleri evlerine servis yapıyoruz” ifadelerini kullandı

tutuncu-avm,-yeniliklere-ara-vermiyor1.jpg

MOBİLYADA BÜYÜK KAMPANYALAR DEVAM EDİYOR

Mobilya alanında da büyük kampanyalar olduğunu belirten Bayraktar, stoklar tükenmeden vatandaşların ellerini çabuk tutmaları gerektiğini söyledi. Bayraktar, devam eden açıklamasında; “Şuanda bulunan ciddi kampanyalarımızın bir tanesi de mobilyalarımızdadır. Mobilya alanında ciddi yeniliklere imza attık. Yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik alanda mobilyalarımızı satışa sunuyoruz. Mobilyalarda İnegöl mobilyalar olmak üzere trend mobilyalar, avangart mobilyalar, klasik mobilyalar şeklinde birçok çeşitlerimiz bulunmaktadır. Vatandaşlarımız Kahramanmaraş’ta bulamayacakları en güzel modelleri Tütüncü AVM’den en uygun fiyata temin edebilirler. Halılarda olduğu gibi mobilyalarımızda da sezon başı indirimlerimiz bulunmaktadır. Ağırlıklı olarak İnegöl mobilyalarımız bulunmaktadır”

tutuncu-avm,-yeniliklere-ara-vermiyor2.jpg

EVLENECEK OLANLARA ÜÇLÜ ÇEYİZ PAKETİ

Tütüncü AVM de A’dan Z’ye bulamayacağınız tek bir ürün yoktur. Yatak odası, yemek odası ve oturma odası olarak evlenecek çiftlerimize üçlü çeyiz seti yapıyoruz. Üçlü çeyizlerimiz 7 bin 900 TL den başlayıp 25 bin TL ye varan fiyatlarla sunulmaktadır. Çeyiz paketinin daha uygun olmasından dolayı vatandaşlarımızın tercihi bu yönde oluyor. Birçok yerde farklı farklı reklamlarımız oluyor ve gelen müşterilerimiz üçte ikisi reklam yoluyla geliyor. Gelen müşterilerimiz geldiklerine pişman olmayıp güler yüzle mağazamızdan ayrılıyor. Şuanda çok ciddi satış yoğunluğumuz var.

SSH BİRİMİ İLE KAHRAMANMARAŞ’TA İLK

Önemli bir konu ise Kahramanmaraş’ta hiçbir satış firmasında olmayan satış sonrası hizmet dediğimiz SSH birimimiz var. Her Çarşamba sattığımız ürünlerin bir sıkıntısı var ise onların sıkıntılarını gideriyoruz. En ufak bir sıkıntı dahi olsa Her Çarşamba SSH ekibi olarak gideriz ve sıkıntıyı gideririz. Ürünlerimizde 3 yıl garanti oluyor fakat garanti süresi dolsa dahi bir sıkıntı olduğunda yine gidip yardımcı oluyoruz. Müşteri memnuniyetini elimizden geldiğince üst düzeyde tutmaya

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.