Türkoğlu’nda Gelişen Sektör; İnşaat

Türkoğlu’nda yatırımlarına ara vermeden devam eden Diriliş İnşaat yeni projeleri ile mega ilçe olma hedeflerine büyük katkı sağlıyor. Diriliş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çelik projelerini ve inşaat sektörünü gazetemize değerlendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Temmuz 2018 10:16
Türkoğlu’nda Gelişen Sektör; İnşaat

Yeni projeleri hakkında bilgiler aktaran Necmettin Çelik; “Türkoğlu ilçemizde inşaat alanında yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Binamızın bir tanesini tamamen teslim ettik. Diğer inşaatımıza da başlamış bulunuyoruz. Yeni binamızda toplamda 30 dairemiz var. Dairelerimizi ortalama 150 metrekare olarak ayarladık. Yine Türkoğlu ilçemizin tam merkezi konumunda kentsel dönüşüm ile 1+1 rezidans dairelerimizin temel çalışmalarını başlattık. Bu anlamda Türkoğlu’nda farkındalık oluşturmaya devam ediyoruz. İlçemizi mega ilçe yapmak adına biz üzerimize düşen çalışmaların hepsini yapıyoruz” dedi.

YATIRIMLAR SAYESİNDE TÜRKOĞLU CANLANIYOR

Necmettin Çelik devam eden açıklamasında Türkoğlu’na yapılan yatırımların inşaat sektörünü de olumlu yönde etkilediğini söyledi.

Necmettin Çelik; “İnsanlarımız yaptığımız çalışmalar ile yakıdan ilgileniyor. Daha önce yapmış olduğumuz binamız bizim için bir imza niteliğindedir. Aklında soru işareti kalan vatandaşlarımızı aydınlatmak adına buraya davet ediyoruz. Gelsinler yapılarımızı görsünler ondan sonra karar versinler. Topraktan daire satışlarımız ile piyasada güveni sağlamış durumdayız. Biliniyor ki piyasada ciddi anlamda bir güven problemi vardı. Türkoğlu ilçemize lojistik merkezi, cezaevi ve üniversite gibi i ciddi yatırımlar yapıldı. Bu gibi yatırımlar inşaat sektörünü de dolaylı yoldan etkiliyor. Bu da ilçemizde ekonomi anlamında canlanmalara neden olacaktır. Kahramanmaraş’tan yatırım yapmak isteyen vatandaşlarımız Türkoğlu’nu değerlendirmelidirler. Belediye Başkanımız Osman Okumuş Bey’in de söylediği gibi en iyi yatırım alanları Türkoğlu’ndadır. Türkoğlu’nda her türlü yatırım kazandırır”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.