Türkiye’nin en hızlı büyüyen şubesi!

Sağlık-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci Genişletilmiş İl Divan Toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ekim 2017 12:18
Türkiye’nin en hızlı büyüyen şubesi!

Mutlu Demirci “Bizler sokak sendikacılığı yerine hak arama mücadelemizde eğilmeden duruşumuz, milli ve manevi değerlere bağlılığımız, vicdani ve etik hizmet anlayışımızla bugünlere gelmeyi ve yıllardır yetkili sendika olmayı başardık.” Dedi.

Şube Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci’nin açıklamaları;

“2010 yılında 1800 üye sayısıyla teslim aldığımız sendikamızı her yıl üye sayısını artırarak şuan geldiğimiz noktada; siz çok kıymetli üyelerimizin, iş yeri temsilcilerimizin, ilçe temsilcilerimizin ve yönetim kurulu üyelerimizin sayesinde 5000 den fazla bir üye sayısına ulaştık ve Türkiye’nin en başarılı şubelerinden biri olduk. Bunun için siz kıymetli üyelerimize, işyeri temsilcilerimize, ilçe temsilcilerimize ve yönetim kurulu üyelerimize ve hiçbir dönem bizden desteklerini esirgemeyen genel başkanımız Metin Memiş’e, teşkilat başkanımız Kemal Çırak beye çok teşekkür ederim.

Bu süreçte yalnızca üye sayıları artmamış olup sendikamız Kahramanmaraş’ta hak ettiği itibara ve değere ulaşmıştır.

Güçlüyüz. Çünkü aile ve sosyal hayatlarından fedakarlık yapan yönetim ekibimiz kendini hizmete adamış temsilcilerimiz, güvenle bize haklarını teslim etmiş üyelerimizle biz her zaman büyük bir aileyiz. 5000 i aşan üyemizle birlikte bu soylu mücadelede yer almanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Kuruluşumuzun temellerini atanlar; bize rakiplerimizin henüz hayal bile edemedikleri bir onur bıraktılar. Akademik ve kültürel sendikacılığın meşalesini yakarak bugün her kesimden göğsümüzü kabartan bir gurur yaşamamıza vesile oldular.

Merhum Mehmet Akif İnan‘ın oluşturduğu sendikal vizyonumuzla yolumuzda emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz.

Oluşturulmak istenen suni gerilimlere ve gündemlere takılmadan tüm enerjimizi çalışanlarımız için sarf ettik etmeye de devam edeceğiz.

Gerçeğin önüne başka uydurulmuş gerçekle çıkıp insanları yanıltmak mümkündür. Ama bu uydurulmuş gerçeği söyleyenler sahtekar damgası yememek için ömür boyu o sahte dünyanın içinde yaşamak zorunda kalacaklardır.

Birileri sendikacılığı çıkar hesaplı küçük dünyalarına hapsetmeye çalışırken biz; emeğin hakkını arıyoruz. Bazıları yalana dolana sendikacılık derken bizler aldatmayan ve aldanmayan sendikacılık ilkemizle emaneti taşımada ehil kalabilmenin yollarını arıyoruz. Bizler müsbet hareket ilkesiyle hizmet etmeyi seçiyor; sadece ve sadece hitap ettiğimiz kitlenin güvenini ve dualarını arıyoruz.

Bu anlayışımızla ilimizde geçmişe oranla hizmet alanında önemli bir yol kat edildiğini görmekteyiz. Varlığımızın temelini ve hizmet sürecimizi “ yaşasın” veya “kahrolsun” lara boğdurmadan iyi ve doğru olana destek olarak, hatalara karşı çıkarak geliştirdik. Kendi dinamiklerimizle çağın gerektirdiği koşulları yoğurarak örnek bir sentez oluşturduk.

Sendikaların bir hizmet, değişim aracı ve gelişme odaklı olması bilinciyle çalışmalarımıza tüm hızıyla devam etmekte olup çalışanlarımıza layık oldukları hizmeti en iyi şekilde sunmayı hedefliyoruz. Sağlık Sen Kahramanmaraş şubesi olarak sendikamızı sendikal birikimimizi, gücümüzü çalışanlarımızın özlük ve sosyal haklarını artırmak için kullanmakla yetinmeyeceğiz. İnsanımıza, ülkemize, mensup olduğumuz medeniyete hizmet etmek içinde kullanarak sağlam adımlarla hep birlikte geleceğe yürüyeceğiz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.