Tufan, dinamikliği ile Onikişubat’ı ileriye taşıyacak

AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Aday Adayı İmdat Tufan, adaylık sürecine ve belediyeciliğe ilişkin açıklamalar yaptı. Onikişubat’ı çağa daha yakışır hale getirmek adına mesaj veren Tufan, “siyaset gençleşecek, Onikişubat gelişecek” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Kasım 2018 10:37
Tufan, dinamikliği ile Onikişubat’ı ileriye taşıyacak

Türkiye’nin en doğru siyasi partinin AK Parti olduğunu ve bu nedenle buradan aday olduğunu belirten Tufan; “Malumunuz ülkemizin şuanda ki en temiz en şeffaf ve en doğru siyasi partisi AK Partimizden olmam kadar doğal bir durum yoktu. Ayrıca biz milli görüş geleneğinden gelen bir aileye mensubuz. Yine buda bizi ziyadesiyle AK Partiye yöneltiyor. Sayın cumhurbaşkanımızın da defalarca belirttiği üzere bu seçimlerde özellikle liyakat ve ehliyet sahibi, hasbi olan hesabi olmayan insanların yol arkadaşı olacağını belirtmesi üzerine biz sayın cumhurbaşkanımıza yol arkadaşı olabilme arzusuyla girişimde bulunduk. Aklımızdaki hesabi değil niyetimiz hasbi, halkın doğrudan içerisindeniz, doğru ve güzel işleri yapmak amacıyla, siyaset gençleşecek ‘Onikişubat Gelişecek’ sloganıyla yola çıktık. geçmiş dönemlerde ki belediye başkanı büyüklerimizi saygı ve hürmetle anıyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır, bayrağı biraz daha öteye götürüp biraz daha yükseğe çıkarabileceğimize inanıyoruz. Bu yüzden aday adaylığı söz konusu oldu” dedi.

Mali anlamda şeffaf bir Onikişubat hedeflediklerini belirten İmdat Tufan; “Onikişubat’ta öncelikle mali anlamda şeffaf bir Onikişubat hedefliyoruz. Yaptığımız işleri birebir takip edip çalışanlarımızı hakkaniyetle çalıştırıp haklarını yüzde yüz koruyacağız. Akabinde şehrimizi daha güzel, temiz, nezih, daha yaşanılabilir ve çağa yakışır bir şehir görünüşüne bir an önce kavuşturacağız. Çok basit dokunuşlarla şehrimizi güzelleştireceğiz. Kalıcı projelerimiz elbette var adaylığımız söz konusu olduğunda kamuoyuyla paylaşacağız. Genel merkezimizin bu konuyla alakalı projelerin ortak hazırlanması konusu da gündeminde o yüzden ana hatlarıyla projelerimiz belli, genel merkezimizin de onayını aldıktan sonra halkımızla paylaşacağız” ifadelerine yer verdi.

“İLÇEMİZİN HER BÖLGESİNE ULAŞACAĞIZ”

Tufan, Onikişubat Belediye Başkanlığına aday gösterildiği taktirde çalmadık kapı bırakmayacağını söyledi. Tufan açıklamalarına şu şekilde devam etti; “Onikişubat ilçesinde her zaman her zaman AK Parti teşkilatının seçmen nezdinde karşılığı vardır, çok büyük bir riski de yoktur. Büyük oranda kazanacaktır. Ama burda dikkat edilmesi gereken bir husus vardır ki oda oy oranlarıdır. Seçimlere gittiğimiz sürede oy oranları içerisinde en yükseğini alacağımızın kanaatindeyim. Kapı kapı dolaşıp dokunmadık el, girilmedik ev bırakmayacağız. Kapsamlı bir çalışma yapacağız. İlçemizin bir ucundan diğer ucuna her bölgeye ulaşacağız. Buralarda günlük yürüyerek vatandaşlarımızla temas ederek bir araya gelerek oy talebinden bulunacağız. Özellikle söylüyorum kimi koyarlarsa koysunlar iddia ediyorum yüzde 10 daha fazla oy alacağım”

İmdat tufan kimdir?

Aslen Kahramanmaraşlı olan İmdat Tufan, 22 Mayıs 1982'de Osmaniye doğdu. ​ İlk, orta ve lise öğrenimini Osmaniye ilinde öne Yavuz Selim İlk Okulu, Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu ve Mehmet Akif Ersoy Lisesinde, Üniversiteyi ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi lisansüstü tamamladı. Tufan, iş hayatına ilk olarak kamuda 11 yıl çalıştı. 2015 yılında kamu görevinden kendi isteğiyle istifa etti. İstifa sonrası, Kahramanmaraş'ta aile şirketi olarak "İMFA Yapı" inşa edildi ve Yönetim Kurulu Başkanlığına getirildi. İnşaat sektörüne yeni bir ivme kazandırmıştır. Tufan, Yönetim Kurulu Başkanlığı ile beraber sosyal çalışmalarda yürütmektedir.

Kahramanmaraş ili Onikişubat ilçesinde ikamet eden İmdat TUFAN, evli ve üç çocuk babasıdır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.