Trabzon caddesinin yeni gözdesi Trend Moda açıldı!

Trend Moda Yönetim Kurulu Başkanı Kanber Palta, Alışveriş merkezinin etkisiyle Trabzon Caddesin eski etkisini kaybettiği, açığı kapatmak üzere çalışmalar yürüttükleri dair gazetemize açıklamalar da bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Nisan 2019 15:08
Trabzon caddesinin yeni gözdesi Trend Moda açıldı!

Trabzon Caddesine eski canlılığını katmak üzere ve etkilerini pozitif yönde hareket kazandırmak istediklerini açıklamalarda bulunan Trend Moda Yönetim Kurulu Başkanı Kanber Palta; “Kahramanmaraşlıyız şehrimize hizmet vermek üzere yaklaşık 35 yıldan beri hazır giyim üzerine faaliyet gösteriyoruz. Zaman zaman markalarla iş birliği içerisinde bayiliğini yaptık. Son olaraktan firmalar alışveriş merkezine kaymasıyla birlikte orada yoğunluk kazandı değer verdiğimiz müşterilerimiz oraya kayınca Trabzon caddesinde bir değişiklik meydana geldi ve pozisyona göre hareket etmeye başladık. Markalar buradan gitti, buradan gitmesiyle birlikte Trabzon caddesinde daha uygun fiyatlı mağazalar haline geldi. Bizde bunu tespit ettik. Bununla birlikte İstanbul’un en iyi yerlerinde ürünleri tedarik ediyoruz burada müşterilerimize tedarik ederek pazardaki açığı kapatmaya gayret gösteriyoruz. Alışveriş merkezlerinde pazara sunulan ürünlerin fiyatları biraz daha yüksek kalıyor. Ürünlerin daha yüksek fiyatlara satılmasıyla halkımızın bir kısmının alım gücünün üzerine çıkıyor. Bazı müşterilerimizin düşünceleri ise 200 Türk Lirası gibi bir rakama tek bir ürün almak yerine aynı fiyata birkaç ürün alarak gardıroplarını renklendirmek istiyor ve bir marka imajı yoksa bizi tercih ediyorlar. Hem vatandaşların cebini rahatlatmak hem de gardıroplarını çeşitlendirmek için faaliyetlerimizi yürütüyoruz” dedi.

Kriz söylemlerinin olduğu ve bu durumların Kahramanmaraş’ta etkilerini hızlı gösterdiğini ifade eden Palta; “Kriz ortamı var deniliyor. İşimiz münasebetiyle şehir dışına çok fazla girip çıkıyoruz. Bu durum Kahramanmaraş’ta biraz daha fazla hissediliyor. Ziyaret ettiğimiz diğer illerle mukayese ettiğimizde gözlemlerimiz o bölgelerin biraz daha canlı olması. Sokaklar caddeler cıvıl cıvıl ve bir hareket söz konusu. Bu kriterlere bir de İstanbul’u eklediğimizde her yerin kalabalık ticaret döngüsünün bir hayli hızlı olduğunu görüyoruz. Hem yurtiçi hem de yurtdışından gelen müşteri portföyü sirkülasyonun olmasını sağlıyor. Kriz hissiyatını ve söylemlerini bir hayli geride bırakmak adına yeterli oluyor. İstikrarı bozmak isteyenlerin bu konuda çalışmalarının olacağını da düşünüyorum. Kriz durumunu açıkçası hissetmiyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.