Toplu taşımada saat uygulamaları değişmeli

Kahramanmaraş Özel Halk Otobüsleri ve Minibüsçüleri Odası Başkanı Mustafa Baltacı yaptığı açıklamada şehir içi toplu taşıma araçlarında yeni bir saat uygulamasına gidilmesi gerektiğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mart 2020 16:41
Toplu taşımada saat uygulamaları değişmeli

Bu konuda gerekli başvuruların yaptıklarını vurgulayan Baltacı, uygulamanın Türkiye genelinde yapılmasının doğru olacağını ekledi.  

toplu-tasimada-saat-uygulamalari-degismeli1.jpg

Virüs kaynaklı birçok eğlence mekanına kapatılma kararı verilmesinin doğru olduğunu söyleyen Baltacı, toplu taşıma sefer saatlerine de düzenleme yapılması gerektiğini ve bu konuda Büyükşehir Belediyesi’ne talepte bulunduklarını ekledi. Baltacı; “Biz bu konu üzerine de talepte bulunduk. Çünkü baktığımız zaman saat 23.45’ e kadar bizim araçlarımız çalışıyor. Dolayısıyla siyasi otorite ya da ilgili Sağlık Bakanlığı ‘Evde Kalın, çıkmayın’ diyor.  Gece geç saatlere kadar otobüsler çalışıyor. Fakat otobüslere binen yolcu sayısı yüzde 50 oranında düştü. Bunun üzerine biz Belediyeden bu süre zarfını akşam saat 21.30, 22.00 gibi bir zamana kısıtlanmasının talebinde bulunduk. İnşallah Belediyemiz bizim bu sözlerimizi dikkate alır. Bunu yapmamız lazım. Biz bu ülkede yaşıyoruz. Mutlaka üzerimize düşen görevi layıkıyla yapmalıyız” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.