Teşkilatımız Elinden Geleni Fazlasıyla Yapmaya Hazır

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Fırat Görgel 24 Haziran erken seçimlerine ilişkin sorularımızı yanıtladı. Görgel muhalefeti işaret ederek; “İnsan psikolojilerine yönelik çalışmalar yapıyorlar. Vaat ettikleri şeylere karşı toplumu inandıramıyorlar” de

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2018 16:26
Teşkilatımız Elinden Geleni Fazlasıyla Yapmaya Hazır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘manifesto’ açıklamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul İl kongresinde ‘manifesto açıklamasını yaptı. Orada vrgulanan bu güne kadar hangi zorluklardan geçtiğimizi ve bu zorlukların üstesinden nasıl geldiğimizdi. Bu manifesto açıklaması ile beraber çalışmalarımıza başlamıştık. Geniş çerçeveler içerisinde de bu çalışmalarımızı yürüteceğiz. Çok kısa biz zaman içerisinde daha da hızlanacak. Bu seçimlerde de güzel bir sonuç ile sonuca ulaşacağız.

Muhalefetin halkta bir karşılığı var mı? Muhalefetin bugünkü durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz?

Kahramanmaraş’ın bu güne kadar AK Partiye duyduğu ilgi ortada. Cumhurbaşkanımızın şehrimize verdiği önem de ortada. Biz şehrin AK Partili yöneticileri olarak şehrimiz için Cumhurbaşkanımızdan ne istiyorsak aldık. Bu konuda ciddi bir irade gösterildi. Partiye karşı teveccüh artarak devam edecek. Milliyetçi Hareket Partisi ile Cumhur İttifakı yapmış durumdayız. Bu konuda gereken ne ise teşkilat olarak biz üzerimize düşeni fazlası ile yapacağız. Sahada yaptığımız çalışmalarda diğer muhalefet partilerin halkta çok da karşılığı olduğunu görmedik. Şu anda seçim stratejilerini yapmak yerine yıkmak için uğraşıyorlar. İnsan psikolojilerine yönelik çalışmalar yapıyorlar. Vaat ettikleri şeylere karşı toplumu inandıramıyorlar. Toplumun bu yapıdaki anlayışa karşı gösterdiği tepkiye bakarsak çok farklı bir şeyler de çıkmayacak.

‘24 Haziran seçimleri tarihi önem arz ediyor’ başlığı altında neler söylemek istersiniz?

24 Haziran yeni sisteme geçiş anlamında çok önemli bir tarih. 24 Haziran’ın şöyle bir farkı var; biz bu güne kadar bu sistemi elimizden geldiğince yaşatmaya çalıştık.  Bütün çabamız bu sistemi yürütmeye yönelikti. Ama bu sistemin yürümeyeceği başından beri belliydi. Toplum artık bu sistemin yürümeyeceğini söylüyordu. Biz burada risk alarak ve fedakârlık yaparak Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde sistemi değiştirme kararı aldık. 24 Haziran’da 16 Nisan’ın önemini gerçek anlamı ile herkes anlamış olacak. 24 Haziran’da milletvekillerimize ve Cumhurbaşkanımıza çok büyük destek vermemiz lazım. Çünkü ayaklarımızdaki prangalardan kurtulmuş olacağız. Daha özgür, barış içerisinde, adaleti daha güçlü bir devlet haline geleceğiz. Çünkü biz bu sistemle daha fazla yürümeyeceğini düşünüyoruz. 24 Haziran’da bu hantal yapı tamamen bitecek. 24 Haziran’a kadar olan süreçte bütün partilerin olumlu bir dil kullanarak doğru seçim çalışmaları yapmalarını temenni ediyorum. Milletimizin vereceği her türlü karar bizim için çok önemlidir. Herkesin de milletimizin kararına saygı duymasını beklerim.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.