Tek hedefim Andırın ve hemşerilerim

Ak Parti Andırın Belediye Başkan Aday Adayı Ayşegül Doğan çalışmalarına hızlı başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Kasım 2018 11:06
Tek hedefim Andırın ve hemşerilerim

Bir taraftan sahada çalışmalarını yaparken diğer taraftan da Andırın’ın gelişimi için hazırladığı projeleri Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ve Milletvekillerine makamında ziyaret ederek sundu. Vekillerden takdir topladı.

Andırın’dan çıkarak İngiltere’de kurduğu şirketle azimli bir Türk kadınının en büyük örneğini teşkil eden İş İnsanı Ayşegül Doğan, Andırın için oluşturduğu 42 fiziki, sosyal ve kültürel projeleriyle birlikte Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekillerini makamlarında ziyaret ederek projelerini tanıttı.

celo-002.jpg

HER KESİMDEN OY ALABİLECEK DURUMDA

Andırın’da her kesimden oy alabilecek kapasitesiyle dikkat çeken ve partili partisiz her kesimin beğenisini kazanan Doğan’ın Ankara’daki ilk durağı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal oldu. Ünal’ı Ak Parti Genel Merkezindeki makamında ziyaret eden Ak Parti Andırın Belediye Başkan Aday Adayı Ayşegül Doğan samimi bir atmosfer içerisinde geçen ziyarette Andırın için oluşturduğu Projeleri Ünal’a sundu. Projeleri tek tek inceleyen Ünal ise Doğan’a çıktığı bu yolda başarılar diledi.

Doğan’in ikinci durağı İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç’in makamı oldu. Güvenç’le makamında bir araya gelen Doğan’ı Güvenç’ten duyduğu sözler mutlu etti. Andırın’ın ve Ak Partinin başarısı için gecesini gündüzüne katacağını belirten Doğan’ı Güvenç’te tebrik etti.

habibe.jpg

ÖÇAL VEKİLİMİZDEN POZİTİF ENERJİ ALDIM

Andırın Belediye Başkan Aday Adayı Ayşegül Doğan’ın en anlamlı ziyareti ise kendisi gibi kadın olan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal’ı ziyareti oldu. Öçal’ın kısa bir süre önce meclise girmesine rağmen yaptığı başarılı çalışmaların takdire şayan olduğunu dile getiren Doğan, Öçal’dan pozitif enerji aldığını ve samimi sohbeti karşısında ise moral depoladığını belirtti.

Sırasıyla Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekillerine ziyaretini gerçekleştiren Doğan, Milletvekili Ahmet Özdemir’le aday adaylığı süreciyle fikir alışverişinde bulundu. Tek hedefinin Andırın’daki hizmet bayrağını önce hemşerilerinin sonrada partisi ve milletvekillerinin desteğiyle en üst seviyeye çıkarmak olduğunu belirten Doğan’a Özdemir’den de destek geldi.

ahmet-003.jpg

KILIÇ: ANDIRIN’IN YANIMDA YERİ AYRI

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç’ın makamındaki ‘Maraş Değerleri Köşesi’ne hayran kalan Doğan, Kılıç’tan Maraş Değerleri Köşesi ile ilgili bilgiler aldı. Doğan’ın projelerini de tek tek inceleyen Milletvekili Kılıç, Andırın’ın ilk görev yeri olması dolayısıyla gönlünde ayrı bir yere sahip olduğunu ve Andırın için oluşturulan projelere tamamen destek olacağını söyledi. Doğan’ın proje dosyasını alarak yanında tutan Kılıç, Doğan’a çıktığı yolda başarılar dileyerek proje hazırlamanın da önemine dikkat çekti. Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Cihat Sezal’ı da ziyaret eden Doğan, gördüğü yakınlık ve samimiyetten dolayı Sezal’a da teşekkür etti.

imran-002.jpg

PROJELERİMİZİN TÜM ALTYAPISI HAZIR

Ziyaretlerinin ardından kısa bir açıklama yapan Ak Parti Andırın Belediye Başkan Aday Adayı Ayşegül Doğan; “Seçim çalışmalarındaki en büyük sloganımız ‘Andırın, Toprağımız, Memleketimiz, Ekmeğimiz ve Sevdamızdır. Biz bu ilke ile yola çıktık. Tarihiyle, doğasıyla, insanlarıyla, coğrafyasıyla Türkiye’nin ayrı bir güzelliğine sahip ilçemizi hizmet alanında da en üst seviyeye çıkarmak istiyoruz. Onun için birbirinden önemli 42 fiziki, sosyal ve kültürel proje hazırladım. Üzerinde aylarca çalıştım, milletim ve partim tarafından görev tevdi edilirse 31 Mart sabahı uygulamaya hazırım. Çünkü tüm altyapı çalışmalarını da yaptım.” Diyerek başkan adaylığı çalışmalarına hazırlıklı geldiğini dile getirdi.

mahir-002.jpg

CUMHURBAŞKANIMIZIN İZİNDEN GİDİYORUM

Milletvekili ziyaretlerinin de kendisine büyük bir moral olduğunu belirten Doğan; “Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mahir Ünal, ‘Kahramanmaraş’ı yeniden hayal etmek’ çerçevesinde sayısız çalıştay düzenledi. Çalıştaylarda ilgili sektör temsilcileri fikirlerini söyledi, ortak bir akıl oluşturdu. Kahramanmaraş çalıştaylarla çok iyi hizmet aldı. Bizim en büyük hedefimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğini Andırın’a taşımak, ardından Genel Başkan Yardımcımızın izinden giderek Andırın’ın gelişimi için tüm hemşerilerimizin fikrini sunabileceği bir ortam oluşturarak çalıştaylar yapmak. Andırın’ı nasıl geliştirebiliriz, hangi alanlarda kimlerden destek alabiliriz, oluşturacağımız komisyonlarla projelerimizin üzerine ek neler katabiliriz? Avrupa Birliği Fonlarından hibe desteklerle ilçemizdeki tüm soranları nasıl çözebiliriz? Bunların hepsini oturup hemşerilerimizle birlikte karar vereceğiz.” Dedi.

dogan-001.jpg

OY PATLAMASI YAŞATACAĞIMA İNANIYORUM

Belediye Başkanlığının bir nasip işi olduğuna inandığını da dile getiren Doğan konuşmasını şöyle sürdürdü; “Aday Adayı arkadaşlarımızla aramızda tatlı bir rekabet var. Andırın’ın geleceğine önce milletimiz sonra da partimiz karar verecek. İçimde memleketime olan sevgim, memleketime olan bağlılığım ve hemşerilerimle olan gönül bağımla Andırın’ı hizmet alanında en üst seviyeye taşıyacağıma inanıyorum. Andırın’da partimizin bu zamana kadar aldığı oyun üzerine daha da koyup rekor kıracağıma inanıyorum. Şuana kadar Kahramanmaraş’ta birkaç ilçemiz oy rekoru kırdı, bu kutlu görev verildiği takdirde Andırın sadece Kahramanmaraş’ta değil aldığı oyla Türkiye’nin dikkatini çekecektir. Bu başarıyı da tabiki hemşerilerimle el ele verecek elde edeceğiz.” Dedi.

Milletvekili ziyaretlerinin ardından sabaha karşı Kahramanmaraş’a dönen Doğan, dinlenmeden ilçesine giderek saha çalışmalarına devam etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.