Sular Akademi Hastanesi'nde 6 Şubat Depreminde Hayatını Kaybedenlerin Anısına Helva İkramı

Sular Akademi Hastanesi, 6 Şubat Depreminde kaybettiğimizleri unutmadı. Anma etkinliğinde helva ikram edildi. Birlik ve dayanışma mesajları verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2024 15:34
Sular Akademi Hastanesi'nde 6 Şubat Depreminde Hayatını Kaybedenlerin Anısına Helva İkramı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen büyük depremin ardından, Sular Akademi Hastanesi, depremin birinci yıl döneminde hayatını kaybedenlerin anısını yaşatmak amacıyla helva ikramında bulundu.

Hastane yönetimi adına konuşan Halil İbrahim Avşaroğlu, "Bugün, 6 Şubat depremlerinin birinci yıl dönümü. Rabbim, bu millete bir daha böyle felaketler yaşatmasın. 6 Şubat depremlerinde, hastanemizde çalışan 11 personelimizi kaybettik. Rabbim, mekânlarını cennet eylesin. Ailelerine ve sevenlerine sabır diliyorum" dedi.

whatsapp-image-2024-02-07-at-10-30-18.jpeg

Avşaroğlu, sabır, umut, metanet, dayanışma, yardımlaşma ve fedakarlığın, hem birey hem de toplum için en çok bu tür zamanlarda gerektiğine vurgu yaparak, "Hamdolsun, milletimiz 6 Şubat depremlerinde bu imtihanı başarıyla atlattı. Asrın felaketinin altından, asrın dayanışmasıyla kalkmayı başardık. Tekrar 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden deprem şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.