Başkan Aydın'dan Deprem Şehitlerinin Kabirlerine Ziyaret!

Başkan Aydın, deprem şehitlerinin mezarlarını ziyaret etti. Dualarla anıldı. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde yapılan konut teslimatlarına dikkat çekti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2024 14:07
Başkan Aydın'dan Deprem Şehitlerinin Kabirlerine Ziyaret!

Göksun Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezinde meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden hemşehrilerinin kabirlerini ziyaret etti.

Başkan Aydın, Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Müftüsü Ali Söyler ile birlikte ilçe merkezinde bulunan Kayabaşı ve Kerpetenlik Mezarlığı ile Gölpınar ve Aslanbeyçiftliği mezarlıklarında yatan deprem şehitlerinin mezarlarını ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında İmam Hatip öğrencileri tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti eşliğinde dualar yapıldı.

Başkan Aydın, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada şunları belirtti:

"6 Şubat depremleri, asrın felaketi olarak adlandırılıyor. Rabbim, bir daha hiçbir canlıya böyle felaketler yaşatmasın. Depremlerde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Depremler nedeniyle tedavi gören kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Bugün, ilçe merkezimizde ve yakın mahallelerimizdeki mezarlıklarda yatan deprem şehitlerimizi ziyaret ederek onlar için dualar ettik. Rabbim, deprem şehitleri olan tüm kardeşlerimizin mekanlarını cennet eylesin inşallah."

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Kahramanmaraş ziyaretine de değinen Başkan Aydın, "Asrın felaketinin ardından devletimizin büyük gücüyle ayakta durmaya çalışıyoruz. Bugün, depremlerde evlerini kaybeden vatandaşlarımız için Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki güçlü devletimiz tarafından inşa edilen konutların hak sahiplerine teslimi gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle yapılacak kura çekimlerinin ve konutların hak sahibi hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum."

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.