Şehrimiz için festivaller canlandırılmalı

Karman Pastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Karaman, Dondurma festivali ile ilgili açıklamalar yaptı. Karaman; “Şehrin değerlerine ve şehre mal olmuş bir ürünün tanıtılması önemli katkıda bulunacaktır ”dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ekim 2019 10:12
Şehrimiz için festivaller canlandırılmalı

KARMEN PASTANESİNDEN KISACA BAHSEDERMİSİNİZ?

1977 yılında temelini atmış olduğumuz firmamız ile Kahramanmaraş’ta kaliteli hizmet sunmak adına faaliyetlerimizi yürütüyoruz. O günden bugüne işin mutfağından gelerek hizmet veriyoruz. Başladığımız yıldan itibaren tatlı, dondurma ve pastaneyi bir arada yürüttük. TEDO dondurma olarak dondurma üretiyoruz.

DONDURMA FESTİVALİ ŞEHİR EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAR MI?

Ekonomi anlamında ciddi bir katkısı olacağını düşünmüyorum fakat şehrin değerlerine ve şehre mâl olmuş bir ürünün tanıtımı açısından önemli değeri olacaktır. Dışarıda yapılan festivalleri de göz önünde bulundurursak böyle bir festival düzenlenmesi güzel bir yankı uyandıracağı kanaatindeyiz. Fuar etkinliği şeklinde stantlar açılıp ürünlerimizi sunmamız güzel bir etkileşim sağlayacaktır. Herkes gücü nispetinde katkı sağlayarak, belediyenin katkılarıyla yeniden canlandırılıp festivallerin yapılması gerektiğini düşünüyorum.

sehrimiz-icin-festivaller-canlandirilmali12.jpg

KAHRAMANMARAŞ’TA SÜT ÜRETİMİ VE TÜKETİMİ ARASINDA FARK OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ BÖLGEYE YÖNELİK BİR TEŞVİK OLMALI MI?

Kahramanmaraş’ta süt üretimi ihtiyaçlara karşı yeterli olmuyor. Sütçülüğün çoğalması adına bölgesel değerler de göz önünde bulundurularak bir yatırım teşviki yapılmalı. Gerek birlikler gerekse de kooperatifleşme oluşturularak ihtiyaçlara karşılık verecek şekilde yapılaşma meydana gelmeli. Şehrimizin önde gelenleri bu duruma el atarak birlik içerisinde yatırımlar Kahramanmaraş’a yönlendirilmeli.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.