“Şahlanış dönemine geldik”

Çırağın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak, 24 Haziran seçimleri öncesi Türkiye’nin içinde bulunduğu siyasi duruma ilişkin sorularımızı yanıtladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2021 22:00
“Şahlanış dönemine geldik”

24 haziran seçimlerinin 2023 hedeflerinin son virajı olduğunu belirten Çırak, “şahlanış dönemine geldik” dedi.

24 HAZİRAN SEÇİMLERİ NEDEN ÖNEMLİ?

24 Haziran Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşma yolundaki son virajı. Referandum süreçleri, 15 Temmuzda yaşadıklarımız ve bir sürü algı operasyonları 24 Haziranda son bulacak. Recep Tayyip Erdoğan’ın bu zamana kadar yaptıklarını ve bundan sonra yapacaklarını göz nünde bulundurursak kesinlikle iyi bir oy oranı alması gerekiyor. 24 Haziran çok önemli, özellikle milletvekili sayısının yüksek olması gerekiyor. Tek sıkıntı ekonomi üzerinde oynanan algı operasyonları. Seçimlerden sonra bütün bu sıkıntıların düzeleceğine inanıyorum. 24 haziran yeni sisteme geçiş anlamında çok mühim bir tarih. Mevcut sistemi bu güne kadar elimizden geldiği kadar ayakta tutmaya çalıştık. Ama artık global standartlar gereği refah seviyemizi yükseltmemiz gerekiyor. Bunu da yeni sistem ile başaracağız.

MUHALEFET PARTİLERİN SEÇİM SÜREÇLERİNİ NASIL DEĞERLENDİRİYOSUNUZ?

Muhalefet partiler bize samimi gelmiyor. Muharrem İnce’ye baktığımız zaman, kendi partisinin içerisinde bile bir yerlere gelemeyen bir adamdan bahsediyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu’ndan daha yetenekli bir adamsan neden genel başkan değilsin. Veya genel başkanın yanındasın yıllardan beri, Bu zamana kadar neden hiçbir icraatın yok. O kadar söylemleri var ama net bir dilleri yok. Somut konuşmuyorlar. Halkımız için faydalı olacak ne varsa durdurmaya çalışıyorlar. Bunlar kime faydalı, kime faydasız. Bunları ortaya koyduğumuzda kimin nereye çalıştığını açık bir şekilde fark ediyoruz. Kişiler önemli değil, yapılan hizmet önemli.

Türkiye kendi içinde bir yenilenmeye girdi, yeni bir mücadele başladı. Şahlanış dönemine geldik. Artık koşmamız gerekiyor. Bu 24 Haziranda başlayacak ve 2023’te dünyanın en iyi 10 ekonomisi olan bir ülke konumuna geçeceğiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.