Şahin Avşaroğlu Kimdir?

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde müteahhitlik yapan AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu kimdir? Şahin Avşaroğlu'nun eğitim ve kariyer hayatı otobiyografisi haberimizde yer almaktadır.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Şubat 2023 20:05
Şahin Avşaroğlu Kimdir?

Bad-ı Saba sitesinin sahibi Melşa İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda AK Parti Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu. Melşa İnşaat’ın internet sitesindeki “Hakkımızda” bölümünde yer alan “1996 yılında İnşaat Mühendisi Şahin Avşaroğlu inşaat faaliyetlerine başlamış olup 2008 yılında işe kurumsallaşarak Melsa İnşaat ünvanı ile faaliyetlerine devam etmektedir” ifadesi öne çıkıyor. Bu açıklama da ticaret sicil gazetesinden doğrulanabiliyor.

Melşa İnşaat Mühendislik, 2007 yılında Şahin Avşaroğlu ile Melay Avşaroğlu tarafından kuruldu.

1 milyon TL sermayeli şirketin sermayesi geçen eylül ayında 10 milyona çıkarıldı. Şirketin inşa ettiği Bad-ı Saba Konutları da depremde yıkıldı. 2 yıl önce inşa edilen projede 23 işyeri 140 daire bulunuyordu. Aynı zamanda inşaat mühendisi olan Şahin Avşaroğlu, AKP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı olarak görev yapıyor. Avşaroğlu’nun, depremden sonra sosyal medya hesabını kapattığı anlaşıldı.

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum