Saadet Partisi Temmuz İl Divan Toplantısını Gerçekleştirdi

Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı Temmuz ayı il divan toplantısını gerçekleştirdi. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan'ın da katıldığı program coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ağustos 2022 10:18
Saadet Partisi Temmuz İl Divan Toplantısını Gerçekleştirdi

Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı Temmuz ayı il divan toplantısını gerçekleştirdi. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan'ın da katıldığı program coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

Divan toplantısı ile ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Zor, "Değerli Genel Başkan Yardımcım Mahmut Arıkan, İl Sorumlum, il müfettişim, ilçe başkanlarımız,Kadın kolları başkanımız , ilçe yönetim kurulu, mahalle temsilcilerimiz ve çok kıymetli misafirler Saadet Partisi Kahramanmaraş Temmuz Ayı İl divan toplantımıza hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz .
Bugün 4 Ağustos Perşembe. Maalesef son günlerde peş peşe acı haberler alıyoruz. Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe Kilit bölgesinde, 30 Temmuz günü hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Mehmet Burak Keçe şehit düştü.Allah şehidimize rahmet eylesin , ailesine ve milletimize sabırlar diliyorum.

Bu anlamda Terörle mücadele kararlılıkla sürdürülmeli ve kayıplarımızı en az indirecek tüm tedbirlerin yanında, terörle mücadele politikaları da bütüncül bir yaklaşımla ve ciddiyetle ele alınmalıdır.

Muhterem hazirun;
Biz muhalefette bulunan bir siyasi parti olarak sorumluluğumuzu yerine getiriyor, iktidarı uyarıyor ve çözüm yolunu gösteriyoruz.
Fakat iktidar, iktidar olma sorumluluklarını ne yazık ki yerine getirmiyor.
Uyarılarımıza kulak tıkıyor, problemlerimize çözüm olacak adımları atmak yerine; her geçen gün bu problemleri daha da derinleştiren ve artık kronik hale getiren yanlış politikalarında inat ediyor.

Tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz bir kaç gündür tabiri caizse yüreği ağzında art arda meydana gelen depremleri yaşıyor, yaşıyoruz elhamdulillah yaşanan depremlerde hiçbir vatandaşımızın can kaybı ve yaralanmasına şahit olmadık. Afet insan üstüdür ve insanın bu afetleri engelleme imkanı bulunmamaktadır . Ancak biz insanoğlu bu depremleri engelleyemesek te tedbirimizi alır en az kayıpla afeti def etmeye çalışırız .

Kahramanmaraş deprem bölgesi ve son yıllarda İzmir, Elazığ gibi şehirlerimizde meydana gelen depremlerden sonra birçok ilim adamı defaatle Kahramanmaraş’ı uyardı. Kahramanmaraş’ın da üzerinde bulunduğu Fay hatlarında hareketlilik olduğu deprem meydana gelebileceğini belirtti ancak şehrimizin Büyükşehir belediye başkanı, ilçe belediye başkanları bu uyarıları hadi canım sendecilikle savuşturdu.

Gelinen noktada bugün daha birkaç yıl önce bölgenin en büyük hastanesi denilerek açılan Necip Fazıl Şehir Hastanesi yaşanan depremler neticesinde acil olarak boşaltılmak zorunda kalındı.
İktidar yetkililerine soruyoruz  bugün şehrimizde olası büyük şiddetli bir deprem durumunda şehrimizde toplanma alanları nerelerdir, şehrimizde depreme dayanıklı olmayan yapılar boşaltılıyor mu , deprem anında acil müdahale için ekiplerimiz var mıdır be yeterli midir , ayrıca fay hattı üzerinde bulunan ve Kahramanmaraşlı yetkililerin böylesi bir durumla karşılaşan şehrimizde geniş çaplı bir hazırlık çalışması planı var mıdır?

Biz bunu soruyor ve yetkilileri bilboardlardan aşağıya inip çalışma yapmaya davet ediyoruz . Bu kadar belirgin olan deprem riskini görmezden gelmemelerini olası bir can kaybında ne vatandaşlar nezdinde ne de Allah indimde sorumluluktan kaçamayacaklarını ifade ediyoruz.

Değerli misafirler,
İki gündür ülkemizi sarsan bir skandalı hepimiz takip ediyoruz , nedir bu skandal ÖSYM Skandalı .
Genel başkanımızın ifadesiyle  "tuz koktu." derler; hakikaten tuz koktu!

saadet-partisi-kahramanmaras-il-baskanligi-temmuz-ayi-il-divan-toplantisini-gerceklestirdi-saadet-partisi-genel-baskan-yardimcisi-mahmut-arikanin-da-katildigi-program-coskulu-bir-sekilde-gerceklesti.jpeg

ÖSYM kapsamında KPSS sınavları yeni bir skandala sahne oldu. Artık adına ne derseniz deyin; çalındı mı, verildi mi, belli kesimlere torpil mi geçildi... Ne yapıldıysa yapıldı maalesef, yine burada bir hile gündeme geldi.
İktidar, bu konuda da sınıfta kaldı! Yüz binlerce gencimizin umudu çalındı, hayalleri yıkıldı.
KPSS sınavı birçok sınavdan daha kıymetli zira bu sınavla kardeşlerimiz memur olarak atanıp millete , milletin evlatlarına hizmet ediyor ancak bu skandal ile iktidarın ehliyetsiz ve liyakatsiz iş tutmasının apaçık en korkunç örneğini gördük . Temmuz ayını yeni geride bıraktık , 15 temmuzun meydana gelmesinde birilerinin KPSS de , önemli sınavlarda yaptığı bu liyakatsizliğin bedelini ödemedik mi ?
Anlaşılan iktidar akıllanmamış ve akıllanmayacak ülkemiz ancak ve ancak ehliyet ve liyakatle iş başına gelmiş kadrolarla yönetilebilir.

Önce ÖSYM iddiaları reddetti, iktidara yakın olanlar da reddettiler ancak sonra gerçekler ortaya çıkınca, Cumhurbaşkanı tarafından gece yarısı bir görevden alma gerçekleştirildi.Yani evet sorun var dedi ancak bu görevden almayla çözülecek bir durum değildir milyonlarca sınava giren insanların haklarını kim iade edecek . Ama görünen o ki haklarını çalınan vatandaşımız ilk seçimde doğru olan  işaretleyip Saadet Partimizi iktidara getirecek ve ehliyetin geçerli olduğu Milli Görüş kadroları işlerini rayına koyacak .

Değerli arkadaşlar; Siyasal iktidarının milletimize olan yükü her geçen gün ağırlaşıyor.
4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 7 bin liraya dayandı. Yoksulluk sınırı da 22 bin lirayı geçti! Bundan bir sene öncesinde bu rakamlar tahayyül bile edilemezdi!
Son 1 yılda;
-Ekmek: %154 -Un: %156 -Yumurta: % 250
-Şeker: %269 -Benzin: %187 -Kira: %145 arttı.
Biliyorsunuz iktidar ekonomik başarısızlığını algı ile örtmeye çalışıyor ancak milletimiz artık tenceresinde kaynayan yemeğe bakıyor boş lakırdılara kulak asmıyor

Daha 10 gün önce tek kalemde Kahramanmaraş’ta ekmek fiyatları %33 arttı . Ek bütçeyle verdiklerini daha bir ay dolmadan Kahramanmaraşlıdan almaya başladılar . Bir o kadar da yüzsüzler ne yazık ki !
Ekonominin şimdilik son bakanı yabancı bir ekonomi bakanıyla konuşmasını anlatırken, yabancı bakanın kendisine ülkenizde enflasyon çok yüksek demesi üzerine “ben bu enflasyonla sokağa çıkabiliyorum, siz %10'la çıkamıyorsunuz"
Dedim diyor.
İşte bu yüzden ilk seçimde  milletimizin aklıyla dalga geçen , sorumsuz insanları gönderip Saadet Partimizi iktidar yapacağız.

Tam da burada değerli arkadaşlar , teşkilat çalışmalarımızla ilgili birkaç hususa değinip sözü sahibine bırakacağım .
Bu ay içerisinde neredeyse tüm ilçelerimizde çalışma gerçekleştirdik . Yaklaşan seçimlerde başarılı olmanın en kolay ve en doğru yolu her noktada temsilcimizin bulunmasıdır . Bu minvalde bu ay içerisinde ilçelerimizde %33 e varan mahalle başkanı ataması gerçekleştirdik . En gayretli çalışmayı gerçekleştiren iki ilçemiz Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçe başkanımız ve yönetimine teşekkür ediyorum . Diğer ilçelerimize de büyük gayretler diliyorum .
Gelecek ay yapılacak olan ilçe divan toplantılarımızda yeni mahalle başkanlarımız bize heyecan katacaktır . Onları il divanımıza da getirmeyi , bizleri de heyecana ortak etmeyi unutmayın

İnşallah mahalle mahalle çalışma yapacak , sandık sandık kazanacağız . Bu da Fedakar ve vefakar milli görüş teşkilatlarımızla olacak.
İnanıyorum ki her geçen gün daha da zafere yaklaşan Saadet Partimizi gayretli çalışmalar en güzel neticeye ulaştıracaktır.
Hepinize beni sabırla dinletiniz için teşekkür ediyorum , en derin muhabbetimi sunuyorum selamun aleyküm" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.