Saadet Partisi Kahramanmaraş Planlama Toplantısını gerçekleştirdi

Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu 3 Aylık Planlama Toplantısını Döngele Tatlı Su Termal Otelde İl Başkanı Av. Ahmet Zor Başkanlığında Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez ve GİK Üyesi Necmettin Çalışkan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mart 2021 16:33
Saadet Partisi Kahramanmaraş Planlama Toplantısını gerçekleştirdi

Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu 3 Aylık Planlama Toplantısını Döngele Tatlı Su Termal Otelde İl Başkanı Av.Ahmet Zor Başkanlığında Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez ve GİK Üyesi Necmettin Çalışkan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Başkan Zor toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada; İl Başkanı olarak seçildikten sonra İl Yönetim Kurulu Üyelerimizi hızlı ve güzel bir şekilde tamamladık. Çok güzel çalışmalar yapacak muhteşem bir kadromuz var. Yani heyecanlıyız. Yerel de ve genelde memleketimizin ihtiyaç duyduğu tüm taleplerine yüksek perdeden ilgilisine duyuracağız. Memleketimiz de olayların oldu bittiye gelmesine fırsat vermeyeceğiz. Yapılan her yanlışın karşısında doğrunun yanında olacağız.

saadet-partisi-planlama-toplantisini-gerceklestirdi.jpg

MİLLET VEKİLİ VE BELEDİYE BAŞKANI ÇIKARACAĞIZ

1996 yılında Milli Görüşün iktidara gelmesi 1989 yılındaki 5 şehrin belediye başkanlığını almasıyla olmuştu. Bu illerden biri de Kahramanmaraştı. Biz ilk seçimde Kahramanmaraş'dan Millet Vekili ve Belediye Başkanı çıkaracağız. Bu sayede Saadet Partimizin iktidarına yürümüş olacağız. Aziz milletimize en güzel hizmetleri yaptığımız gibi tekrar yapacağız.

Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizi en kalbi duygularla selamlıyorum. Partimizile çay içmeye bekliyorum.

saadet-partisi-planlama-toplantisini-gerceklestirdi1.jpg

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.