Saadet Partisi İl Başkanı Zor'dan Hizmet-İş Sendikasına ziyaret

Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Zor, İl Başkan Yardımcıları Atıf Üdürdügü ve Hakan NEergiz ile Hak-İş ve Hizmet İş şubesine destek ziyaretinde bulundular.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mart 2021 11:56
Saadet Partisi İl Başkanı Zor'dan Hizmet-İş Sendikasına ziyaret

Ziyarette Öz İnşaat-İş Sendikası Genel Başkanı Zekeriya Koca, Hak-İş Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanı ve aynı zamanda Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Ömer Çınar ile Kahramanmaraş işçi ve emekçilerinin durumu üzerine konuşuldu.

İŞÇİLERİMİZE%300 ZAMMI BİZ YAPTIK YİNE BİZ YAPACAĞIZ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesiyle sendika üyesi işçilerin maaş ve özlük hakları üzerine yapılan toplu iş sözleşmesinden olumlu bir sonuç çıkmaması neticesinde yaşanan grev süreci değerlendirildi.

Başkan Zor ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, Saadet Partisi olarak her zaman olduğu gibi işçi ve emekçilerin yanında olduklarını ifade ederek şunları ekledi; “Ekonomik olarak her geçen gün daha büyük bir dar boğaza giriyoruz, vatandaşlarımızın alım gücü giderek azalmaktadır. Bu ekonomik buhranı Kahramanmaraş’ta yaşayan ve hayatın her kademesinden hemşerimizde iliklerine kadar hissetmektedir. Buna rağmen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi işçi kardeşlerimize destek olmak yerine köstek olmaya, onların sofralarına bir tane daha ekmek koymasına izin vermemeye gayret göstermektedir. Günümüzde bir ailenin geçimi için gerekli ücretin ne olması gerektiğini vicdan sahibi idarecilere bırakıyorum. 1996 yılında efsane 54. Hükümetin Başbakanı Prof.Dr. Necmettin ERBAKAN hocamızın işçi ve düşük maaşlı çalışanlara verdiği %300 gibi bir zam değil Türkiye, dünya tarihinde bir ilktir. Bu zammı biz verdik ve yine ancak biz veririz. Aziz milletimiz herşeyin en iyisine layıktır. Yaşanabilir bir Türkiye uyduruk ve komik maaş zamları ile olmaz. Ülkemizde açlık ve yoksulluk sınırını hepimiz biliyoruz. Hal böyleyken kimse kimseyi kandırmasın. Çalışanın hakkını korumak belediyelerin ve devletin en önemli görevidir. Millet Vekilinin maaşına %40-50 zam yapılıyorsa çalışan emekçi kardeşlerimizinde maaşına yapılabilir. Yaşanan süreçte Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı olarak Hak-İş ve Hizmet-İş sendikamızın ve tüm işçi kardeşlerimizin yanında olduğumuzu başkanlarımızın da huzurunda ifade etmek istiyorum. Yaşanabilir bir Türkiye için çalışacağımıza milletimize söz veriyoruz dedi. Herkesi hürmet ve muhabetle selamlıyorum.

saadet-partisinden-il-bskani-av.-ahmet-zor’dan-hak-is-ve-hizmet-is-subesine-destek-ziyareti.jpg

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.