Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ağdağ, 'Özelleştirmeye karşıyız!'

Kahramanmaraş Saadet Partisi İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısına katılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mart 2018 17:48
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ağdağ, 'Özelleştirmeye karşıyız!'

ŞEKER FABRİKALARININ ÖZELLEŞTİRİLMESİNE KARŞIYIZ

Son günlerde Türkiye gündemini meşgul eden Şeker Fabrikalarının özelleştirilmesinin karşısında olduklarını belirten Ağdağ, Bu özelleştirmelerin ülkeye katkı sağlayamayacağının altını çizerek, Hükümetin bu yanlıştan bir an önce döneceği temennisi taşıdıklarını ifade etti.

Ağdağ: “Hem Elbistan ve Kahramanmaraş’ta ve Türkiye’de bulunan Şeker Fabrikalarının özelleştirmelerin çok doğru olmadığına inanıyoruz. Biz Özelleştirmenin karşıtı değiliz, bir ülkede Tarımı kalkındırma arzusunu ortaya koyan iktidarın, Tarım ve Sanayinin bir araya geldiği en önemli sektör olan Şeker Fabrikalarının özelleştirilmesini anlamlı bulmuyoruz ve karşısında duruyoruz. Hükümetin böyle bir yanlış adımdan bir an önce döneceğine dair kanaatimiz var. Bu fabrikalar özelleştirildiğinde Türkiye’ye herhangi bir ekonomi anlamında katkı sağlanmayacaktır. Bu hatadan bir an önce dönülür düşüncesindeyiz.” Dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.