Rönesans Uygulamaları'nın gençleştirmeye etkisi

Medikal estetik hekimi Dr. Pınar Yozgatlı Karagülle hava kirliliği, stres, uyku düzeninde bozukluk gibi etmenlerin cildin daha kolay yıpranmasına neden olduğunu söylerken, 'Rönesans Uygulamaları'nın bu olumsuz etkileri azalttığını belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ekim 2019 15:48
Rönesans Uygulamaları'nın gençleştirmeye etkisi

Cilt insanın en özel ve değerli giysisidir. Bu nedenle her zaman en etkili ve güvenilir yöntemlerle bakıma ihtiyaç duyar. Günümüzde şehir yaşamanın olumsuz etkileri yani hava kirliliği, stres, uyku düzeninde bozukluk gibi etmenlerin cildin daha kolay yıpranmasına neden olduğunu anlatan Medikal estetik hekimi Dr. Pınar Yozgatlı Karagülle, bunun yanı sıra özellikle yüz bölgesinin sürekli olarak güneş ışığına ve hava kirliliğine diğer bölgelere oranla doğrudan maruz kalmasının da bölgesel yaşlanmanın artmasında etkili olduğunu söyledi. Dr. Karagülle, Rönesans Uygulamaları hakkında bilgiler verdi.

Cilt yenilemede 'Rönesans Uygulamaları' olarak adlandırılan yöntemlerle bu etkileri olabildiğince azaltmanın mümkün olduğunu dile getiren Dr. Karagülle, doğru formüllerin, doğru bölgelerde uygun şekilde kullanıldıkları zaman ortaya çıkan sonuçların oldukça mutlu edici olduğunu belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.