Rektör Bakan, Yeni Dönemin İlk Gününde Öğrencilerle Bir Araya Geldi
Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi’nde 2025-2026 akademik yılı başladı. Rektör Prof. Dr. İsmail Bakan, ilk ders gününde öğrencilerle buluşarak başarı dileklerini iletti.
Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Burcu Erşahan ve Prof. Dr. Seçil Fettahlıoğlu da hazır bulundu. Derslikleri gezen Rektör Bakan, öğrencilerle sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.
Öğrencilere hitap eden Prof. Dr. Bakan, “Yeni eğitim-öğretim yılına sizlerle birlikte başlamak bizler için büyük bir mutluluk. Üniversitemiz sizlerin enerjisiyle gelişmeye devam ediyor. Burada geçireceğiniz yılların bilgiyle, değerlerle ve dostluklarla dolu olmasını diliyorum. Hepinize başarılar diliyorum, yeni dönemin üniversitemize ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Prof. Dr. Bakan, güçlü akademik kadro ve öğrenci odaklı anlayışla Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi’nin yeni dönemde de öğrencilerinin yanında olmayı sürdüreceğini vurguladı.
KAYNAK: Maraştanhaber
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.