Pötürgem Türkoğlu’nun ilgi odağı

Türkoğlu’nda çiğköfte sektörüne damga vuran Pötürgem Çiğköfte, pazartesi günleri düzenlediği kampanya ile yoğun ilgi görüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ağustos 2019 11:38
Pötürgem Türkoğlu’nun ilgi odağı

Gazetemize açıklamalarda bulunan işletme sahibi Kürşat Türk, Türkoğlu’nda paket servisin talep gördüğünü, hizmetlerini bu alanda sürekli geliştirdiklerini söyledi. Türk; “Çiğköfte hizmetimiz ile beraber tost, kahve, sıcak ve soğuk içecekler ve fast food gibi ürünler ile de hizmet vermeye karar verdik ve işletmemizi Türkoğlu’nda bu şekilde geliştirdik. Şu anda Türkoğlu’nda bu sektöre yoğun ilgi var. Vatandaşların ilgisi de çok güzel. Özellikle sosyal medya üzerinden düzenlediğimiz kampanyalarımıza ilgi çok güzel. Her pazartesi düzenlediğimiz ‘kilosu 25 lira’ kampanyamız Türkoğlu’nda ses getirmeye başladı. İster kendin gel al, istersen sipariş ver biz getirelim, kilosu 25 lira diye bir kampanya geliştirdik. Türkoğlu’nda paket servis olayı daha yaygın olduğu için bu alanda uzman personel ekibi ile farkımızı ortaya koymaya çalıştık” ifadelerini kullandı.

Hizmete talebin yoğun olduğunu söyleyen Türk; “Biz işletmemizi faaliyete geçirdiğimizde sadece tanıdıklarımız yoğun ilgi göstermişti. Ancak geldiğimiz noktada Türkoğlu genelinden yoğun bir talep var. Bu kadarını biz de beklemiyorduk ama talebin yoğun olması bizi gerçekten çok mutlu etti. Özellikle paket servis konusunda hızlı olmaya gayret ettiğimiz için beklediğimizin üzerinde bir ilgi söz konusu” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.