Pazarcık'ta 19 Mayıs Coşkusu

Pazarcık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mayıs 2016 11:40
Pazarcık'ta 19 Mayıs Coşkusu
Narlı'da Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılmamasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kutlamalar çeşitli etkinliklerle devam edecek.
 
Kutlamalar hakkında açıklama yapan Pazarcık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdiresi Yaprak Bozdağ :
Kurtuluş Savaşı için ilk adımın Samsun’da atıldığı 19 Mayıs. 19 Mayıs 1919’da top­rak­la­rı düş­man kuv­vet­le­rin­ce iş­gal edi­len ül­ke­yi kur­ta­ra­cak mü­ca­de­le­nin baş­ladığı ta­ri­htir. Türk milletine ba­ğım­sız­lı­ğı, çağ­daş­lı­ğı ve de­mok­ra­si­yi ge­ti­ren Ata­tür­k'­ün genç­li­ğe ar­ma­ğan et­ti­ği ve 1938′den be­ri “Genç­lik ve Spor Bay­ra­mı­” ola­rak kut­la­nan 19 Ma­yıs Gençlik ve Spor Bayramını coşkusunu Pazarcık'lı vatandaşlarımıza doya doya yaşatmak için Pazarcık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak çok güzel etkinliklerle kutlayacağız.18 Mayıs Çarşamba günü saat 16:00'da bisikleti olan tüm vatandaşlarımız ile Emniyet Müdürlüğü önünde hareket ederek bisiklet turu yapacağız,19 Mayıs Perşembe günü kutlamalarımıza Pazarcık Metem'de devam edeceğiz tüm halkımız davetlidir''dedi.

KAYNAK: İha

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.