Pakdil’den imza günü

Türk Edebiyatına damga vuran Yedi Güzel Adam’dan birisi olan Nuri Pakdil, Uluslararası Kahramanmaraş 5.Kitap ve Kültür Fuarı’nda okuyucularıyla buluştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ekim 2018 11:48
Pakdil’den imza günü

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Standında okuyucularıyla buluşan Üstad Nuri Pakdil, hayranlarına kitap imzaladı.

Hafta sonu iki gün boyunca kitapseverlerle buluşan Nuri Pakdil, Kahramanmaraş’ta olmaktan, okuyucularıyla buluşmaktan memnun olduğunu ifade ederek, bu tür fuar ve organizasyonların, yazar-okur buluşmasına vesile olmasından dolayı önemli olduğuna dikkat çekerek, Kahramanmaraş 5.Kitap ve Kültür Fuarı’nın düzenlenmesinden dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

m1-219.jpg

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Standından okurları ile buluşan Üstad Nuri Pakdil’i ziyaret eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise Türk Edebiyatına yön veren ve damga vuran Yedi Güzel Adam’dan birisi olan Nuri Pakdil’in sadece Kahramanmaraş için değil Türkiye’nin ve gönül coğrafyamız için de önem arz ettiğini söyledi.

Başkan Erkoç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak Yörük Selim Mahallesi’nde Nuri Pakdil Kültür Kampüsü yapacaklarını ifade ederek, hem Üstad’ın eserlerinin hem de Maraş Mutfağı başta olmak üzere kültürümüzün yaşatılacağını söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.