Öztunç'tan Termik Santral açıklaması! 'Beni ve Ahmet Özdemir'i tehdit ediyorlar!'

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Afşin- Elbistan Termik Santrali konusunda TBMM’de konuştu. Sert ifadeler kullananÖztunç, "Elbistan'da Görülmemiş bir eylem yaparım" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Kasım 2019 14:40
Öztunç'tan Termik Santral açıklaması! 'Beni ve Ahmet Özdemir'i tehdit ediyorlar!'

Ali Öztunç TBMM kürsüsünden yapmış olduğu konuşmada Afşin-Elbistan Termik Santrali ve Çelikler Holding ile ilgili sert ifadeler kullandı. Öztunç, “Derebeyi gibiler, beni AK Parti Milletvekillerini, Ahmet Özdemir'i tehdit ediyorlar. İşçilere telefon numaralarımızı veriyorlar. Arayın diyorlar. Ve o kadar rahatlar ki kimse bize dokunamaz diyorlar.'' dedi.

SEFER AYCAN NEDEN SUSKUN?

Konuşmasında MHP Kahramanmaraş milletvekili Sefer Aycan’a da sataşan Öztunç şunları söyledi: “300 bin insanın yaşadığı Afşin, Elbistan ilçelerine kül yağıyor. Her saat 280 ton kül yağıyor. Niye santralde ltreleme olmadığı için. Kirlilik nedeniyle 17 bin erken ölüm olmuş. Hava kirliliğinde şehir olarak ikinci sıradayız. Araçlarda millet kanser olmasın diye sigara içmek yasaklanıyor ama koca koca bacalardan duman çıkmasına izin veriyorlar. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Bugüne kadar Elbistan'da görülmemiş eylemi yaparız. Ne Mahir Ünal girebilir, ne de AK Parti'liler girebilir. Haberiniz olsun. Sayın Sefer Aycan'a da sataşıyorum. Sayın Aycan siz de bu ilin milletvekilisiniz, sizin de bu konuda düşüncelerinizi merak ediyoruz." dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.