Özel Sular Hayat Hastanesi iftar sofrasında buluştu

Özel Sular Hayat Hastanesi Yöneticileri Doktorları ve çalışanları ramazan ayı dolayısı ile iftar sofrasında bir araya geldiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2019 10:19
Özel Sular Hayat Hastanesi iftar sofrasında buluştu

Özel Sular Hayat Hastanesi Yöneticileri ve çalışanları, iftar yemeğinde buluştu. Kervan Han Restaurant’ta gerçekleştirilen organizasyona Özel Sular Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu başkanı Hasan Sular, Kurtuluş Sular, Hastane Başhekimi Oğuz Paköz, Hastane Başhekim yardımcısı Dr. Murat Kılıç, Doktorlar, Hastane Müdürü Fatma Gül Sular Nasır, Hastane Personeli ve Aileleri Katıldı.

ozel-sular-hayat-hastanesi-iftar-sofrasinda-bulustu2.jpg

Biz bir aileyiz

İftar programında konuşan Özel Sular Hayat Hastanesi Başhekimi Oğuz Paköz, Biz bir aileyiz, aile olarak çalışıyoruz. Biz bir ekibiz herkesin kendine göre bir görevi var patronundan hizmetlisine kadar bir dayanışma içinde çalışıyoruz. Ramazanın dolayısıyla böyle bir program tertipledik her ramazanda yapıyoruz her yıl böyle bir toplantımız mutlaka oluyor hastanemizdeki kaynaşmayı dayanışmayı sağlamak için bu gibi güzel programları düzenlemeye devam edeceğiz.

ozel-sular-hayat-hastanesi-iftar-sofrasinda-bulustu1.jpg

Özel Sular Hayat Hastanesi Müdürü Fatma Gül Sular Nasır, " Özel Sular Hayat Hastanesi Yöneticilerimiz, Doktorlarımız ve personelimizle birlikte bu güzel akşamda birlikte olmaktan gerçekten büyük mutluluk duyuyorum inşallah bu güzel iftar programımız her yıl geleneksel olarak devam edecek diyerek herkese hayırlı ramazanlar diliyorum dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.