Özel sektörde bir tek bizde var! Üretimde farkımızı ortaya koymuş olduk

Gürdal Yem Hayvancılık San. Tic. Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Gürdal kurdukları laboratuvar ile Kahramanmaraş’ta hayvancılık adına daha kaliteli ürün ürettiklerini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mayıs 2019 10:16
Özel sektörde bir tek bizde var! Üretimde farkımızı ortaya koymuş olduk

Gürdal, laboratuvar sayesinde piyasada ciddi bir pazara hakim olduklarını belirterek, ihracat konusunda da gelişmeler elde ettiklerini sözleri arasına ekledi. Gürdal; “Firmamıza ait olana laboratuvarımız yem ve gıda laboratuvarı olarak geçiyor. Kahramanmaraş’ta Ticaret Borsamızda ve bizde olan bir laboratuvar. Bu anlamda özel sektör olarak tek laboratuvarız. Üretimde kullandığımız hammaddelerimizi bu laboratuvarımızda inceliyoruz. Özellikle yem konusunda hammaddelerimizin burada değerlendirmesini yaparak daha kaliteli ürün elce etmek adına büyük çalışmalar yürütüyoruz. Kaliteli bir ürün üretmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

ozel-sektorde-bir-tek-bizde-var!-uretimde-farkimizi-ortaya-koymus-olduk3.jpg

KALİTE ORTAYA KONULDU

Laboratuvarın ürün kalitesinde ciddi bir değişikliğe neden olduğunu belirten Gürdal; “Laboratuvarı kurmamızın amacı; bizim ürettiğimiz ürünlerin hammadde enerji ve protein değerlerini bilmemiz gerekiyordu. Hammaddemizin içerisindeki değer oranlarımızı bilmek adına böyle bir uygulamaya geçtik. Protein oranı nedir?, enerji oranı nedir?, diğer değerleri nedir? Hayvanları nasıl etkiler?, diye analizler yapmamız gerekiyordu. Bu da bizim işimizin kalitesini ortaya koyulacaktı. Bu anlamda laboratuvarımızı kurarak faaliyete geçtik. Faaliyete geçtikten sonra piyasadaki birçok üründen farkımızı ortaya koymuş olduk. Bu hem ürün kalitesine yaradı hem de bizi ARGE çalışmalarımıza katkı sağladı. Burada Kahramanmaraş ve bölgesinde tekiz diyebiliriz” dedi.

ozel-sektorde-bir-tek-bizde-var!-uretimde-farkimizi-ortaya-koymus-olduk2.jpg

Gürdal, devam eden açıklamasında şu sözlere yer verdi; “Kahramanmaraş’ımızda kanatlı, balık, küçükbaş ve büyükbaş tüm yem çeşitlerimizin üretimindeki gerekli çalışmaların tümünü bu laboratuvarda yürütüyoruz. Bu laboratuvarımızı kurduktan sonra ihracatımızın biraz daha önü açıldı sahadaki ürünlerimize güven arttı. Biz hayvanlara nasıl bir yem verdiğimizi daha iyi analiz edip, işimizi iyi yapma adına büyük bir adım attık”

ozel-sektorde-bir-tek-bizde-var!-uretimde-farkimizi-ortaya-koymus-olduk1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.