Oray Güven Kimdir?

Kahramanmaraş Nurhak Kaymakamı Oray Güven kimdir? Sorusu merak ediliyor. Oray Güven'in hayatı araştırılıyor. İşte Oray Güven'in eğitim ve kariyer hayatı otobiyografisi haberimizde yer almaktadır.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ağustos 2023 09:07
Oray Güven Kimdir?

Oray Güven Bolu’da doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Bolu’da tamamladı. 2014 yılında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisat Bölümünü tamamladı.

Üniversite öğrenimi sırasında İkinci Üniversite olarak Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler Programını da tamamladı. 2016-2019 yılları arasında Bursa Vergi Dairesi Başkanlığında Gelir Uzman Yardımcısı olarak görev yaptı.

2019 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap eden Kaymakamımız sırasıyla; Bilecik Valiliği Kaymakam Adaylığı, Muğla-Datça ve Adana-Kozan İlçelerinde Kaymakam Refiki ve Bilecik-Pazaryeri, Kastamonu-Doğanyurt ve Eskişehir-Han ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı.

İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen 107. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamlamasının ardından Bakanlık Makamının 23.06.2021 tarihli onayı ile Muğla-Kavaklıdere Kaymakamlığına görevlendirilen Kaymakam Oray GÜVEN, 19.08.2021 tarihli ve 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile İlçemizdeki görevine asaleten atanmıştır. Evlidir.

2023 yılında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kahramanmaraş Nurhak ilçesinin Kaymakamı olarak atanmıştır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum